ServisSoft, yeni turda Hande Enes ve Mert Utancak’tan 4.1 milyon dolar değerleme üzerinden devam yatırım aldı

Geçtiğimiz yıl içerisinde Hande Enes ve Mert Utancak'tan yatırım alan ServisSoft, 4.1 milyon dolar değerleme üzerinden devam yatırım turunu tamamladı.

Geçtiğimiz yıl içerisinde 1 milyon dolar değerleme üzerinden 125 bin dolarlık ilk yatırımını alan yerli girişim ServisSoft, yeni turda yine mevcut yatırımcılar Hande Enes ve Mert Utancak‘tan 4.1 milyon dolar değerleme üzerinden devam yatırım aldı.

İşte ServisSoft da satış sonrası destek yönetim süreçlerindeki bu yazılım ve bulut servisler açığını kapatmak ve global teknik destek ağı olan çok uluslu şirketlerden, küçük ölçekli teknik servis firmalarına kadar sektördeki tüm paydaşların hayatını kolaylaştıracak çözümler üretmek amacıyla 2017 yılında bir girişim fikri olarak doğmuştu.

WorkyBe markası ile global adım

İlk yatırımını Ür&Ge ve Ar&Ge çalışmalarına ayırmasına rağmen 1 yılda başa baş yakalandı. Bu süre içerisinde yapay zekaya sahip, arızaları öngören ve otonom olarak iş emri ataması gerçekleştiren bakım ve üretim yönetim modülleri devreye alındı. Bu sayede üretim, soğuk zincir hatları, enerji, liman terminalleri ve havacılık sektörlerinde bakım yönetimi, dijital ikiz ve yapay zekâ tabanlı kestirimci bakım uygulamaları hayata geçirildi.

Türk Hava Yolları Terminal Girişimcilik Programı’nda ise aktif edilen ilk ve tek proje olma ünvanını kazandı. Devam yatırım turu ile global markası WorkyBe’yi Avrupa pazarına sunan ServisSoft’un, şimdiki hedefi ise 2. tur yatırımının alınarak Avrupa’daki pazar paylarının büyütülmesi.

Güncel İçerikler