Girişiminizi San Francisco’ya taşımak için Growth Circuit’e şimdi başvurun

Growth Circuit, ODTÜ Teknokent bünyesinde kurulmuş, Türkiye girişimcilik ekosisteminde bulunan teknoloji girişimlerini, Türkiye-Amerika-İngiltere üçgeninde hızlandırarak desteklemeyi amaçlayan ve bu girişimlere yatırımlar yaparak uluslararası pazara açılma şansı tanıyan bir hızlandırma programı ve yatırım firmasıdır.

Growth Circuit Hızlandırma programı ile İstanbul’da gerçekleşecek 2 haftalık ön hızlandırmayı başarıyla geçen ekipler Growth Circuit giriş yatırımı ile birlikte fikirlerini en yalın haliyle ürünleştirecek ve 2 ay boyunca UC Berkeley ve Bobson Collage mentorları ile birlikte iş fikirlerini valide ederek iş modellerini Silikon Vadisi kurallarına göre kurmayı öğrenecekler.

Bu aşamayı başarıyla tamamlayan girişimler, 100.000 TL Growth Circuit devam yatırımı ile birlikte Draper Üniversitesi ya da ABC Hızlandırma Programlarına katılarak 5-8 hafta San Francisco’da Silikon Vadisi girişimcilik ekosistemini deneyimleyecekler.

Yatırımlarına durmadan devam edecek olan “Growth Circuit” Türkiye’nin azimli ve fikrine güvenen girişimci adayları ve teknoloji startuplarını uluslararası başarıyı yakalamak için hızlandırma programına davet ediyor.

Başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler