Nerdeicek.com sunduğu yeniliklerle sürecine Nerde.co olarak devam edecek

3. yılını geride bırakan nerdeicek.com, 2018 Şubat ayı itibariyle faaliyetlerine nerde.co olarak devam ediyor.

Ocak 2015’te faaliyete başlayan, Şubat 2016’da tasarımını yenileyen nerdeicek.com, sonrasında kullanıcılarına mekanlarla ilgili daha gerçek deneyimler yaşatmak için 360 derece mekan turları özelliğini sunmuştu.

27 Şubat itibariyle yeni tasarımı ve yeni gelir modelleri ile faaliyetlerine devam edecek olan nerde.co artık veritabanında bulunan tüm mekanlara rezervasyon yönlendirmesi yapıyor. Mekanlara nerde.co üzerinden rezervasyon yapabilmek ya da direkt olarak mekan işletmecisine WhatsApp üzerinden ulaşabiliyor. Üye profilini oluşturan kullanıcılar mekanlara yorum yapabiliyor ve favori mekanlarını da belirleyebiliyor.

7 büyük şehirde hizmet veren nerde.co, bu şehirlerdeki etkinlikleri de kullanıcılarına sunmaya başlıyor. Kullanıcılar bu etkinlikler hakkında detaylı bilgi ve bilete ulaşabiliyor.

Ayda 250 bin tekil kullanıcı ve 800 bin sayfa gösterimi

Ayda 250.000 tekil kullanıcı ve yaklaşık 800.000 sayfa gösterimi sayılarına sahip olan nerde.co, Nisan ayı sonunda iOS ve Android mobil uygulamalarını kullanıcılara sunacak.
KWORKS hızlandırma programı çerçevesinde 2017 yılı boyunca faaliyetlerini sürdüren nerde.co, Mart ayı itibariyle Tarihi Mısır Apartmanı’nda yer alan yeni ofisinde çalışmalarına devam edecek.

nerde.co yaz döneminde Türk turistlerin yoğun olarak tercih ettiği yakın Avrupa ve Balkan ülkelerindeki mekanları da listelemeyi hedefliyor.

Güncel İçerikler