Garaj Sepeti, Seri A yatırım alarak toplam yatırımını 6 milyon TL’ye yükseltti

Mehmet Çelikol liderliğinde Engin Öz, Burhan Işık, Serdar Temel, Emrah Şener ve Çiğdem Dalyan tarafından kurulan ve otomotiv sektöründe dijital dönüşüm vizyonu ile 2017 Şubat ayında faaliyetlerine başlayan Garaj Sepeti agresif büyümesine aldığı yeni yatırım ile devam ediyor. Otomotiv sektörüne dijital dönüşüm çözümleri ve araç sahiplerine pazaryeri sunan Garaj Sepeti, kuruluşunun ilk yılı içerisinde 3. yatırımını aldı.

Şubat 2017’de kurulan şirket kısa sürede yakaladığı rakamlarla pek çok alanda dikkat çekmeyi başardı. Aralık ayında Taşıt.com satın alması ile otomotiv sektörünün ve teknoloji girişimciliğinin gündeminde büyük yer tutmaya başlayan Garaj Sepetinden bir hamle daha geldi.

Seri A Yatırım turuna;

  • Fplus Ventures ve Fiba CVC;
  • Map Yatırımdan Birol Yücel, Can Bedii Yüceoğlu, Murat Yüceoğlu;
  • Galata Business Angels’dan Melih Ödemiş, Fırat İşbecer, Varol Civil, Cem Topçuoğlu, Erinch Özada, Yılmaz Yıldız;
  • Bireysel Melek Yatırımcı olarak da Erdal Sayan ve Bilhan Bilge.

Garaj Sepeti Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Çelikol “Garaj Sepeti olarak, araç ediniminden araç satışına kadar olan sürecin tamamına uygun B2B ve B2C çözümler sunuyoruz. Aracın almak ve ya kiralamaktan önce yapılan araştırma fazından başlayan, alma ve kiralama ile devam eden, kullanım aşamasındaki ihtiyaçlara dokunan ve satma ile sona eren bu süreçteki boşluklarımızı çeşitli marka ve hizmetlerimizle sürekli doldurmaya devam edeceğiz, uçtan uca bir deneyim ve veri şirketi olacağız” dedi Türkiye’nin Oto

Dünyanın en büyük otomotiv pazarlarından birisi olan Türkiye’nin Oto Teknoloji de bölgesel güç olmaya en yakın aday olduğunu ve bunu değerlendirmesi gerektiğini paylaşan Çelikol, Garaj Sepeti’nin otomotivde dijital dönüşüm vizyonuyla büyümesinin hızlanarak devam edeceğini söyledi.

Güncel İçerikler