Fitness Studio startup’ı Life Fitness koşu bandı sesli derslerini de beraberinde getiriyor

Fitness Studio, koşu bandı kullanan koşucuların akıllı telefonlarına ve akıllı saatlerine koçluk, müzik ve rekabet sağlayan bir startup, koşu bandı üreticisi Life Fitness’tan yeni haberler geliyor.

Studio kurucusu ve CEO’su Jason Baptiste, Studio sınıflarının, şirketin Discover SE3 HD konsollarıyla donatılmış olanlarından başlayarak, spor salonlarındaki Life Fitness koşu bantlarında da mevcut olacağını söyledi. (Dersler yalnızca ses niteliğindedir, ancak ekran görüntüleme gibi şeyler koçluk için kullanılabilir.)

Studio geçen yıl başlatıldığında, Baptiste Studio’nun tekliflerini Peloton’un canlı yayın akışlı bisiklet sınıflarıyla karşılaştırdı. Ve Peloton’un bu sonbaharda bir koşu bandı göndermeyi planladığı sırada Baptiste, Studio’nun kendi donanımını kurup satmak zorunda kalmadan Studio’nın donanım entegrasyonunun güzel sonuçlar verdiğini, aynı zamanda Life Fitness’ın dijital fitness ile deneme sağladığını belirtti.

“Bu spor salonları ve Life Fitness için ne anlama geliyor? Onlara, çalışan dünyanın en iyi eğitmenlerinden müthiş bir grup getiriyoruz, “diyor Baptiste. “Bu bizim için ne anlama geliyor? Önümüzdeki aylarda, bir numaralı ekipman üreticisi ile başkalarından daha fazla insanın önüne geçeceğiz. “

Ve bu entegrasyon, içerik yayınlamanın ötesine geçiyor . Kullanıcıların sıralamadaki puanlamalarını belirleyen yazılım ekrandan görülebiliyor. Aynı zamanda koşulan mesafeyi ve biyometrik verileri de görebiliyorsunuz.

Şirketin başkan yardımcısı Jason Worthy  “Studio ile olan ortaklığımız, geleneksel bir koşu bandının sunduğu şeyin ötesinde heyecan verici bir dijital deneyim yaratıyor ve koşucuların yeni egzersizleri denemek, yeni eğitmenler deneyimlemek gibi kişisel zevklerini en iyi şekilde yerine getirecek.” diyor. 

Studio, geçen yıl yatırımcılardan 1.3 milyon dolarlık yatırım aldığını da açıkladı.

Güncel İçerikler