Enerji ve Temiz teknolojisi dikeyindeki girişimler, Primer programına başvurabilir

Sabancı Üniversitesi Teknoloji Tabanlı Girişimleri Hızlandırma Merkezi SUCool, 2018 yılında enerji ve temiz teknolojiler dikeyinde yürüteceği programların ilki olan PRIMER – Energy & Cleantech Accelerator Programı kapsamında başvurular almaya başladı.

2013 yılında kurulan ve şu ana kadar 65 startup’ın katıldığı 5 ayrı hızlandırma programı yürütülen SUCool’da 23 startup şirketleşirken 13’ü yatırım aldı ve 11’i de hali hazırda global operasyonlar yürütüyor.

Geçmiş yıllarda edindiği birikim ve Hollanda merkezli Innoenergy kurumu ile yaptığı işbirliği neticesinde SUCool, 2018 itibariyle yönünü Enerji ve Temiz Teknolojiler alanında çalışan erken aşama girişimciler ile globale açılmaya hazır startup’lara çevirdi. Bu kapsamda 2018 yılı boyunca Innoenergy ortaklığında global ölçekte programlar hayata geçirecek olan SUCool, ilk olarak erken aşama enerji, temiz çevre teknolojileri, akıllı ulaşım, sürdürülebilirlik ve mobilite alanlarında fikir sahibi erken aşama girişimcilere yönelik PRIMER Hızlandırma Programını yürütecek.

PRIMER programı kapsamında girişimciler enerji sektörü profesyonellerinin vereceği teorik ve uygulamalı eğitimler, enerji şirketi yöneticilerinin sağlayacağı mentorluk ve danışmanlık desteklerinin yanı sıra ilk müşteriye erişim, yurt dışından yatırım alma ve global iş ağına dahil olma fırsatlarına sahip olacak.

SUCool’un liderliğindeki PRIMER Hızlandırma programına 28 Şubat’a kadar başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler