Kişiye özel etkinlik rehberi PartyMag, abonelik modeline geçti

egirişim TV’ye konuk olan girişimlerden biri olan ve ruh halinize göre etkinlik bulmanızı sağlayan mobil uygulama girişimi PartyMag, kullanıcılarının anlaşmalı mekanlarda ücretsiz giriş yapacağı ‘Premium Üyelik‘ modelini yayına aldı.

İstanbul’un önde gelen mekanları ile anlaşma sağlayan Partymag yeni yayınladığı bu model ile insanların daha fazla dışarı çıkmasına yardımcı olmayı hedefliyor.

PartyMag’den 49 TL ve 99 TL’lik premium paketler

Kullanıcısını analiz eden ve kişiye özel öneriler ile ön plana çıkan Partymag, aylık 49 TL ve 99 TL olmak üzere iki farklı premium üyelik seçeneği sunuyor. Kullanıcılar aylık 49 TL karşılığında 2 Favor , 99 TL karşılığında da 6 Favor satın alarak bu Favor’lar ile anlaşmalı mekanlardaki etkinliklere ücretsiz katılabiliyor ve bazı mekanlarda da ücretsiz kokteyl içebiliyor.

Üyelik modelini gece hayatında başlatarak bu alanda bir ilke imza atan Partymag ayrıca San Francisco ve Budapeşte operasyonlarına da başlamış. Mart ayı içinde Android telefonlar için de kullanıma sunulacak uygulama sonrasında global pazarda da aktif olmayı hedefliyor.

Avrupa ve Türkiye’de toplamda 400 mekan ile anlaşmalı olan PartyMag‘in uygulamasını iOS için buradan indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler