Etkinlik rehberi Partymag, 5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı

2018 yılından bu yana İstanbul, İzmir, Çeşme’de yüzlerce mekanda binlerce etkinliği müzik tarzına göre listeleyen yerli girişim Partymag, eğlence sektörünün Pandemi sebebiyle çok büyük darbe aldığı bu dönemde Yusuf Şahin’den 5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı.

Fatih Yıldırım ve Ali Döner tarafından kurulan Partymag, aldığı bu yatırımla birlikte dijital dünyayı ve yenilikleri yakından takip eden başarılı ekip, müzikli mekanlarında veya restoranlarda Partymag uygulaması ile temassız ödeme sistemini yakında kullanıcılarına sunmayı planladığını belirtti.

Bu geliştirme ile birlikte artık eğlenmeye çıkan Partymag kullanıcılarının yanına cüzdan almasına gerek kalmayacak. Kullanıcılar hem etkinlikleri keşfedecek hemde harcama tutarına göre yüzde 50’e varan nakit iade kazanacak.

B2B’de ise yüzlerce anlaşması bulunan Partymag, işletmelere özel tarihsel günsonu raporu ile kasa açıklarını kapatma ve tüketim alışkanlarını arttırmak gibi bir çok hizmette tasarlıyor.

Partymag ekibinin finansal danışmanlığını da yapan Yusuf Şahin Partymag’in dijital iş birliklerini geliştirmek, temassız ödeme sistemlerini entegre ederek normalleşme döneminde sektöre yön vermek için yatırım yaptığını açıkladı.

Partymag kurucu ortağı Fatih Yıldırım, 2017 yılında girişimini egirişim’e anlatmıştı.

Kurulduğundan bu yana yanında olduğumuz girişimlerden biri olan Partymag’le ilgili gelişmeleri egirişim üzerinden takip etmeye devam edeceksiniz.

Güncel İçerikler