İş Bankası, Maximum Mobil üzerinden QR kod ile ödemeyi duyurdu

Türkiye İş Bankası Maximum Mobil uygulaması içindeki QR kod ile ödeme seçeneği kullanıcılara hızlı satın alma deneyimi sunuyor. Kullanıcılar gazete, dergi veya afiş gibi mecralarda gördükleri ürünün QR kodunu Maximum Mobil uygulaması içerisinden okutarak söz konusu ürünü satın alıyor ve ürünün adresine teslim edilmesi konforunu yaşıyor.

Satın alma deneyimini dijitalde uçtan uca yaşatan bir ekosistem bakış açısı ile tasarlanan Maximum Mobil platformuna İş Bankası Kültür Yayınları QR ile ödeme seçeneği altında dahil oldu. Kullanıcılar Maximum Mobil içerisinde QR ile ödeme seçeneğini kullanarak gazete, dergi veya afiş gibi basılı mecralar üzerinde yer alan Kültür Yayınları’na ait kitapları QR kodlarını okutarak anında satın alabiliyor. Kitaplar kullanıcıların adreslerine teslim ediliyor. 25 Şubat 2018’e kadar devam eden kampanya kapsamında ayrıca %40 indirim ve ücretsiz adrese teslim fırsatı sunuluyor.

İş Bankası Genel Müdür Yardımcısı Yalçın Sezen, dijitalleşmeyle birlikte platform ekonomisi kavramının öne çıktığını vurgulayarak sözlerine şöyle devam etti:

“Platform ekonomisi olarak bilinen ve çok sayıda alıcı ve satıcının dijital ortamlarda bir ekosistem oluşturarak birbirleriyle kesintisiz bir deneyim üzerinden etkileşim içerisine girmesini sağlayan ekonomik modeller öne çıkıyor. Mart 2017’de hayata geçirdiğimiz Maximum Mobil ekosistem yaklaşımına uygun olarak geliştirilen bir platform. Bugün Maximum Mobil uygulaması içerisinden akaryakıttan sinema biletine, eve yemek servisinden dijital oyun kodlarına varıncaya kadar müşterilerimizin çeşitli günlük ihtiyaçlarını karşılayan, uçtan uca bir satın alma deneyimi sunuyoruz. Üstelik bu deneyimi sadece bankamız kart müşterileriyle sınırlı tutmayıp tüm bankaların kart kullanıcılarına sunuyoruz. Maximum Mobil’in temassız ödeme, uygulama içerisinden satın alma özelliklerinin yanı sıra satın almayı kolaylaştıran bir diğer fonksiyonu QR ile ödeme. Maximum Mobil kullanıcıları İş Bankası kartları ya da uygulamaya tanımladıkları diğer banka kartları ile ödemeler sekmesi altındaki QR ile ödeme menüsü içerisinden İş Kültür Yayınları’na ait seçili kitapları ilanlardaki QR kodları telefonlarına okutarak çok kolay ve hızlı bir şekilde satın alabiliyorlar. ” açıklamasında bulundu.

Güncel İçerikler