KWORKS’ün 2018 yılı yeni dönem hızlandırma programı başvuruları açıldı

Girişimcilerin sürdürülebilir ve ölçeklenebilir teknoloji girişimleri başlatmalarına destek veren KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi, 8 Ocak’tan itibaren yeni dönem Hızlandırma Programı için başvuru almaya başladı.

Son Başvuru: 23 Şubat 2018

Yenilikçi teknoloji, süreç ya da iş modeli geliştiren tüm girişimcilerin katılabileceği KWORKS Hızlandırma Programı için, 23 Şubat 2018’e kadar başvuru yapılabilecek.

Geçtiğimiz dönemlerde Scorp, Kolay İK, AppAnalytics ve Lala gibi aldıkları yatırımlarla öne çıkan girişimleri mezun eden KWORKS, 2017’nin Şubat ayında açtığı çağrıya 1.000’den fazla başvuru sonucunda, Codela, Dopigo, Nerdeİçek, ServisSoft, ve Taglist olmak üzere 5 girişimi Hızlandırma Programı’na seçmişti. Yeni program kapsamında yalın girişim metodolojisi üzerine inşa edilen yoğun bir eğitim ve bire bir mentorluk desteği alacak girişimler, fikir ve çözüm doğrulamanın yanı sıra, satış ve yatırım aşamalarından geçerek KWORKS Demo Day 2017’da yatırımcı ve kurumsal iş ortaklarının yer aldığı etkinlikte sahneye çıkacak.

Yeni dönemle birlikte, destek mekanizmalarını daha da güçlendiren KWORKS, program süresince girişimlerin ihtiyaç duyduğu birçok alanda sunduğu danışmanlık ve altyapı hizmetleriyle programa seçilen ekiplerin yanında olacak. Program kapsamında KWORKS ekibi ile yakın çalışma imkanı bulacak olan girişimler, aralarında Yapı Kredi, Koç ZER, TOFAŞ, FIAT, Finansbank, IBM, GE, İyzico, Kolektif House, Microsoft, Moroğlu & Arseven, Paraşüt, Plusclouds, Radore, SHERPA, Userspots ve Zaxe’nin de bulunduğu önemli çözüm ortaklarının sunduğu desteklere de erişim imkanı yakalayacak.

Güncel İçerikler