BTM’nin 2018 yılı birinci dönem girişimci başvuruları açıldı

İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, 2018 yılının ilk Hızlandırma Kampı’nda da projelerini BTM ekiplerinin desteği ile geliştirmeye devam ediyor. Girişimcilik ekosisteminde yer alan ve ekosisteme yeni giriş yapan 7’den 70’e tüm girişimcilere ve yenilikçi iş fikirlerine destek olmaya çalışan BTM ekipleri, Türkiye’ye katma değer sağlayacak projeleri ve girişimcileri destekleyerek hem girişimcilerin hem de Türkiye’nin gelişmesine yardım etmeyi hedefliyor. Başvuran tüm projeleri büyük bir hassasiyetle değerlendiren BTM ekipleri, girişimcileri; Hızlandırma Kampı, Ön Kuluçka ve Kuluçka mekanizmalarıyla desteklemeye devam ediyor.

Son Başvuru: 9 Şubat 2018

İstanbul Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği kapsamında faaliyetlerine devam eden BTM, 16 hafta sürecek Hızlandırma Kampı süresi boyunca; birebir danışmanlıklar, demo-günleri, seminerler, eğitimler, söyleşiler, mentorluklar, bilirkişi hizmetleri, yatırımcı eşleştirme programları ve buluşmaları ile girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar sürdürüyor.

Bugüne kadar 2 bini aşkın girişimciye kapılarını açan BTM, 761 yenilikçi iş fikrini; 310 saatlik danışmanlık, 48 saatlik eğitim ve 15 saatlik atölye çalışmaları ile destekleyerek projelerin gelişmesini ve bilirkişi süreçlerinin tamamlayarak, yatırımcı eşleştirme süreçlerine geçilmesini sağladı.

BTM’de yer alan girişimciler 6 aylık süreçte toplam 7 milyon 150 bin TL’lik satış gerçekleştirerek İstanbul ekosistemine ve ekonomisine katma değer sağladılar. Bu rakamlar ile birlikte BTM, 2018 yılının ilk Hızlandırma Kampı’nda da nitelikli fikirlere destek vererek üstlendiği misyonu daha ileriye taşımayı hedeflerken, yeni dönem ile birlikte 70’e yakın projeye 7/24 ofis imkânı sunacak.

Başvurunuzu Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi‘ne ait sayfamızdan “Şimdi Başvur“a tıklayarak yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler