Siz evden yokken evcil dostunuzu besleyen YemleBeni, Arıkovanı’nda desteğinizi bekliyor

YemleBeni, evcil dostunuzun daha düzenli beslenmesine olanak sağlayan, günübirlik iş seyahatlerinde, geç saatlere kadar süren mesailerde sizin yerinize hayvanınızı besleyen online yönetebildiğiniz bir cihazdır.

Arıkovanı‘nda fonlamaya açılan YemleBeni, evcil hayvanınıza karşı olan sorumluluğunuzda size yardımcı oluyor. Kedi-köpek ve akvaryum canlıları gibi evcil hayvanların türlerine uygun düzende, otomatik ve uzaktan kontrolle hatasız besleme sağlayacak, Wi-Fi modülü aracılığıyla mobil cihazlar ve bilgisayarlar üzerinden yönetilebiliyor.

“Bu toplantı bu gece bitmeyecek anlaşılan.. Kediler evde yine aç kaldılar.”, “Abi tatile gidiyorum, bizim balıklara yem verir misin? Unutma bak!”gibi sorunları çözüyor.

YemleBeni, tüm testleri bitmiş, aktif olarak test kullanıcılar tarafından kullanılan, seri üretime hazır bir üründür. Test sürecinde olan cihaz, 15 binde fazla mama vermiş, 8 ay aktif olarak çalışmış ve bir sorun yaşanmamış.

YemleBeni Nedir ve Nasıl Çalışır?

YemleBeni, bir kere kur ve unut cihazıdır. Komutları network üzerinden alır ve güncellenir.

1. Evcil hayvanınıza uygun, yemleme planı cep telefonu, bilgisayar, tabletiniz üzerinde hazırlarsınız.

Örn: Sabah 07:30’da 3 ölçek, öğlen 12:45’te 2 ölçek, akşam 19:15’te 1 ölçek

*1 ölçek ~ yaklaşık 20-25 gr mama

2. Hazırladığınız planı kablosuz ağ üzerinden cihaza yüklersiniz.

3. Mama haznesi bitince (evcil hayvanınıza göre 10-20 gün yeterli mamayı alır) cihaza mama doldurursunuz. Bu arada bulaşık makinesinde mama haznesi ve tabağını yıkayabilirsiniz.

Kullanım şekli ise oldukça basit olan cihaz, yüklediğiniz planı düzenli olarak gerçekleştirir.

Arıkovanı‘nda destek bekleyen YemleBeni‘yi siz de bu bağlantıdan destekleyebilirsiniz.

Güncel İçerikler