Girişimcilerin ringe çıkacağı Get in the Ring yarışması, Bilkent CYBERPARK’ta düzenlenecek

Uluslararası bir organizasyon olan Get in the Ring, geride bıraktığımız 1 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşmişken, heyecanla beklenen yeni tarih 17 Şubat 2018 olarak belirlendi.

2017 yılında ilk defa Ankara’da düzenlenen organizasyona, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da CYBERPARK, Connected2me, Cybersoft ve Pegasus ana sponsorluğu, Miron altın sponsorluğu ve Datateam gümüş sponsorluğu ile ev sahipliği yapacak.

Girişimciler ringe çıkacak!

Ülkemiz genelinde inovatif, ölçeklenebilir iş fikirlerinin katılımını kabul edecek olan Get in the Ring Ankara CYBERPARK etkinliğinde seçilen girişimciler ringe çıkacarak iş fikirleri ile mücadele edecekler.

15 yılı aşkın tecrübesi ile girişimcilik alanında ulusal ve uluslararası ödüllü birçok program yürüten Bilkent CYBERPARK, gençlerin girişimcilik becerilerini geliştirmeleri ve uluslararası sahada boy gösterebilmeleri için onlara bir kez daha büyük fırsat sunacak.
Bu sene yerel yarışmada iş fikirlerini birbiri ile yarıştıran girişimciler arasından finalistler belirlenecek ve jüri tarafından ödüle layık görülecek finalist, Lizbon’da düzenlenecek global yarışmada ülkemizi temsil edecek.

Ekonomik ve teknolojik gelişmeler beraberinde zorlaşan rekabet koşullarından dolayı yerel boyutla sınırlı kalan girişimciler, Get in the Ring’de CYBERPARK desteği ile global pazara açılacak!

Global finalde diğer ülkelerin finalistlerine havlu attıracak girişimci başvurularını sadece Ankara’dan değil, tüm Türkiye’ye açık.

Başvuru ve detaylı bilgi için Get in the Ring – Ankara adresini ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler