Çetin Ceviz Girişim Kampı, girişimci olmak isteyenlerin başvurularını bekliyor

İstanbul Teknik Üniversitesi girişimcilik ekosisteminin ilk halkası olan İTÜ GİNOVA Girişimcilik ve İnovasyon Merkezi, girişimci ve yenilikçi fikirlerini ticari bir ürüne dönüştürerek kendi başarı hikâyelerini yazmak isteyen tüm öğrencileri ve yeni mezunları Çetin Ceviz Girişim Kampı’na bekliyor.

Son başvuru: 26 Ocak 2018

Bu sene dördüncüsü düzenlenen Çetin Ceviz Girişim Kampı 2018’in son başvuru tarihi: 26 Ocak 2018.

İTÜ GİNOVA’nın temel hedefi zor sorunlara teknolojik girişimlerle çözüm sağlayacak öğrencilere ve genç mezunlara gelişme ortamı sağlamak. Bu amaçla Çetin Ceviz Girişim Kampı, zor sorunları çözebilmek için farklı uzmanlık alanlarından gelen teknik kapasitesi yüksek takımlara destek sağlıyor.

Katılımcıların girişimcilik dünyasına güçlü bir şekilde adım atmalarını sağlayacak olan kampa seçilen 10 takım, eğitmenlerimizle birlikte 3 haftalık bir eğitime girecektir. Kamp süresince takımlar projelerini ürünleştirmek için yoğun şekilde çalışacaktır.

Kampa kabul edilen tüm ekipler, Google Workshop’a katılım hakkı elde edecek. Kampı ilk iki sırada tamamlayan ekipler, İTÜ Çekirdek Ön Kuluçka’ya kabul edilecek. Çetin Ceviz’in birincisini ise Berlin girişimcilik gezisi bekliyor.

Çetin Ceviz hakkında detaylı bilgiye ve başvuru formuna buradan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler