Mucit Girişimci programının ikinci dönem başvuruları açıldı

İstanbul Ticaret Odası (İTO) tarafından kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi’nin (BTM) yürütücülüğünü yaptığı “Mucit Girişimci” programının ikincisi başlıyor. Tüm Mucitler İcat-İnovasyon ve Araştırma Derneği (TÜMMİAD) ile Keiretsu Forum Türkiye’nin iş ortağı olduğu programda “Mucit Girişimciler” 8 haftalık bir programa dahil olduktan sonra yatırımcılar ile buluşacak.

Mucit Girişimci Programı’na son başvuru: 26 Kasım

Başvuruların internet üzerinden kabul edildiği program patent veya faydalı modele sahip olan mucitlerin, girişimcilik ekosisteminde yer almalarını sağlamayı amaçlıyor.
Başvuruların 26 Kasım’a kadar mucitgirisimci.com adresinden süreceği program; patenti/faydalı modeli alınmış veya başvurusu yapılması ürünleri ticarileştirmeyi ve Türkiye ekonomisine katma değer sağlamayı hedefliyor.

İcat çıkaralım!

İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Güdümlü Proje Desteği kapsamında faaliyetlerine devam eden BTM ile birlikte stratejik iş ortaklığı yapan TÜMMİAD ve Keiretsu Forum Türkiye, 8 hafta sürecek Yoğunlaştırılmış Hızlandırma Kampı’nda; birebir danışmanlıklar, demo günü, seminerler, eğitimler, söyleşiler, mentorluklar, bilirkişi hizmetleri, yatırımcı eşleştirme programları ile girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar sürdürecek.

Güncel İçerikler