Elemanyonlendir.com: Temizlik ve ev bakım hizmetleri sağlayan girişim

Freelance eleman yönlendirme platformu olarak kurulan elemanyonlendir.com, ilk olarak temizlik sektöründe hizmet vermeye başlamıştır. Bugün ise temizlik, boya-badana, klima-kombi servisi, böcek ilaçlama, elektrik ve su tesisatı olmak üzere 6 farklı sektörde hizmet vermeye devam ediyor.

6 aylık bir AR-GE sürecinin ardından faaliyetlerine başlayan girişim, tamamen açık kaynak kodlarla yazılmıştır. Mobile özel tasarımın yanında IOS ve Android için hazırlanan uygulamalarla da hizmet vermektedir.

Temmuz 2017‘den itibaren aktif olan Elemanyonlendir.com, Mesut Yurdakul ve Yunus Sarıkurt tarafından kurulmuştur.

Kurulduğu günden bu yana 5 aylık süreç içerisinde 3 binden fazla kullanıcıya 5 binden fazla yönlendirme yaptı. Sistem içerisinde de 300’den fazla hazır eleman var.

Girişim kendi işini tam olarak yapan rakibi olmadığını söylemekle birlikte; armut.com, temizlikyolda.com ve mutlubiev.com‘u rakip olarak adlandırıyor. Kurucular kendilerini rakiplerinden ayıran en önemli özellik olarak, oluşturdukları temizlik abonelik paketlerinin olduğunu söylüyorlar.

Kocaeli, İzmir, Ankara ve Antalya ile birlikte iş hacimlerini katlayarak, yakında yurtdışına açılmayı planlıyorlar. Kıbrıs ve Azerbaycan ile bu konuda ilk adımı atmayı hedefliyorlar.

Türkiye’deki yeni girişimleri paylaşmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler