Temizlik hizmeti sağlayan girişim Mutlubiev, mobil uygulamasını yayına aldı

Profesyonel temizlik hizmeti sağlayan Mutlubiev‘in mobil uygulaması çıktı. Geçtiğimiz yıl 290 bin TL‘lik ve 1 milyon TL‘lik 2 yatırım turu kapatan girişim, yayına aldığı mobil uygulaması ile pazardaki etkisini ve payını artırmayı hedefliyor.

Milan ile yurt dışına açılıyor

Mobil uygulama desteği sayesinde temizlik sipariş işlemlerini daha hızlı ve daha kolay bir hale getiren Mutlubiev, şu an için İstanbul, İzmirBodrum ve Çeşme‘de kullanıcılarına hizmet veriyor. 3 ay içerisinde yurt dışına da açılmayı hedefleyen girişim, Milan şehrinde hizmet vermeye başlayacak.

Mutlubiev yaklaşık 3 yıldır; ev ve ofis temizliğini profesyonel bir platforma taşıyor. Haftanın yedi günü 24 saat online olarak; güvenilir, hızlı ve uygun fiyatlı hizmet politikasıyla, temizlik hizmeti arayanlarla o hizmeti verenleri buluşturan platformun 15 bin üyesi bulunyor.

Günlük 85’in üzerinde temizlik siparişi alan Mutlubiev’in 200’den fazla kurumsal müşterisi var. Düzenli olarak eğitim gören 300’ü aşkın temizlik profesyoneliyle şimdiye kadar 35 binden fazla ev ve işyerine; İstanbul, İzmir, Çeşme ve Bodrum’da “temizlik” götürüldü. Mutlubiev, 250 bin Türk Lirasına kadar oluşabilecek zararlar da, evleri ve iş yerlerini Axa Sigorta farkı ile güvence altına alıyor.

Mobil uygulama üzerinden kredi kartı ile ödeme

Uygulamaya sahip müşteriler konumlarını belirleyip, adresleri girip, oda sayılarını seçecek. Ardından müşteriler temizlik hizmeti almak istediği tarihi ve saati belirleyecek. Bir tık sonrasında; fiyat teklifiyle beraber temizlik profesyonelinin fotoğrafını ve bilgilerini görecek. Ödemeyi de kredi kartını tanımlayıp hızla gerçekleştirebilecek.

Uygulama üzerinden temizlik hizmeti verecek olan kişinin konumu görülebiliyor, bu sayede uygulamanın harita özelliği üzerinden temizlik profesyonelinin adrese giriş çıkış saatleri takip edilebiliyor. Bu özellik temizlik sırasında evde olamayan müşteriler için büyük kolaylık ve güven sağlanıyor. Ayrıca temizlik profesyonelleri de Mutlubiev uygulaması sayesinde gidebilecekleri işleri ve sonrasında puanlarını görüp kazançlarını hesaplayabiliyorlar.

Mutlubiev uygulamasını App Store veya Google Play‘den indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler