Temizlikyolda, Nevzat Aydın liderliğinde 3. tur yatırımını aldı

Temizlik hizmeti veren şirketleri bir araya toplayan Temizlikyolda.com, Nevzat Aydın liderliğinde, Turgut Konukoğlu, EGİAD’tan 11 melek yatırımcı ve BIC Angels’tan ise 1 yeni yatırımcı ile 3. yatırım turunu kapattı.

Nevzat Aydın’ın ayrıca Dubai’de ki Justmop’un da yatırımcısı olması ile Temizlikyolda’nın %10 hissesini satın alması, girişimin yurt dışına açılması konusunda önemli bir gelişme olarak gözüküyor. EGİAD Melekleri’nin Temizlikyolda’ya yapmış olduğu bu yatırım ile Temizlikyolda’ın İstanbul ve Ankara’dan sonra özellikle Ege Bölgesi’ndeki faliyetlerinin genişleyeceği de aktarılan bilgiler arasında. Ayrıca önceki turda yatırım yapan Sina Afra, hissesini koruyarak bu yatırım turuna katıldı.

35 yatırımcı ile yeni bir rekor

Bu yatırımla beraber yatırımcı sayısını 35’e çıkartan Temizlikyolda, Türkiye için bir girişimdeki en fazla yatırımcı sayısı ile yeni bir rekoru yakalamış durumda.

EGIAD’tan katılan 11 yeni yatırımcının listesi ve 1 yeni yatırımcının bilgileri;

1. Aydın Buğra İlter – EGİAD Yönetim Kurulu Başkanı
2. Alp Avni Yelkenbiçer
3. Frederic Pagy
4. Özüm İlter Demirci
5. Neşe Gök – İnci Holding
6. Levent Kuşgöz
7. Şelale Zaim – İnci Holding
8. Orkun Ürkmez
9. Hüseyin Kadıoğlu
10. Mesut Özdamar
11. Mustafa Aslan
12. EGİAD’tan bağımsız olarak binnaz.com’un kurucusu Sertaç Taşdelen

%50’den fazla hisse kurucu ortaklarda, yeni yatırım yolda!

Kurucu Hakan Kibar’dan aldığımız bilgiye göre %50’den fazla hisse halen kurucu ortakların elinde. Temizlikyolda’nın global örnekleri ile temas halinde olduğu ve yeni bir yatırım görüşmesininde sonuçlanmaya yaklaştığını öğrendik. 2018‘de büyük bir yatırım turunun kapatılacağı ve Avrupa’da 2 farklı ülkede hizmet vermeye hazırlandıkları da gelen bilgiler arasında.

Yepyeni web sitesi ve uygulamalar yakında yayınlanacak

Temizlikyolda’nın 50.000’den fazla kullanıcısı olduğunu söyleyen Hakan Kibar yeni yatırımın özellikle ekibi büyütmek, web ve APP’lerde yapılan yeni tasarımları hayata geçirmek, reklam çalışmalarının artırılmak ve yeni ülkelerde hizmet vermeye hazır olmak üzere kullanılacağını belirtti.

Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler