English Ninjas, Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu’ndan ikinci tur yatırım aldı

Mayıs 2016’da, seri girişimci Ali Servet Eyüboğlu tarafından kurulan online ingilizce konuşma pratiği platformu English Ninjas‘a TRPE Venture Partners’ın yönettiği Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu yatırım yaptı. İkinci tur yatırımını alan English Ninjas, geçtiğimiz yıl Türkiye’nin önde gelen melek yatırımcılarından ilk tur yatırımını almıştı.

Kurulduğu günden bu yana 100 bin kayıtlı kullanıcıyı aşan ve yurtdışındaki eğitmenleri ile onbinlerce saat online İngilizce konuşturan English Ninjas, bu yatırımla Türkiye’deki büyümesini hızlandıracak ve bununla beraber şu ana kadar organik büyüme kaydeden global operasyonunu Netaş Wesley Clover Teknoloji Fonu’nun global network desteğiyle daha da hızlandıracak.

English Ninjas’ın Türkiye’deki bireysel büyümesine ek olarak kurumsal alanda Koç Holding, Turkcell, Zorlu Holding, PWC, Allianz ve Sodexo gibi kurumlar tarafından da tercih edildiğini söyleyen Ali Servet Eyüboğlu, yeni yatırım turu ile ilgili şunları söyledi:
“Kurulduğumuz günden beri İngilizce konuşma konusunda sıkıntı çeken ve daha iyi İngilizce konuşmak isteyen binlerce kişiyi yurtdışındaki eğitmenlerimize bağlıyoruz ve hergün yüzlerce saat İngilizce konuşturuyoruz. Kullanıcılarımız her geçen gün English Ninjas ile daha iyi ve akıcı İngilizce konuşuyorlar. Fondan aldığımız bu yatırım ile Türkiye ve yurtdışı pazarlarındaki büyümemizi hızlandıracağız.”

İngilizce konuşamama problemine etkili bir yöntem ile çözüm sağlayan English Ninjas’a kullanıcılar mobil uygulama veya web sitesi üzerinden giriş yaparak yurtdışındaki eğitmenler ile seçtikleri konu başlığı üzerinden 7/24 online konuşma pratiği yapabiliyor.

Güncel İçerikler