Segmentify, ACT Venture Partners liderliğinde 700 bin Euro’luk ikinci yatırım turunu kapattı

E-ticaret sitelerinin dönüşüm oranlarını artırma vizyonu ile 2015 yılı Temmuz ayında e-ticaret kişiselleştirme platformu geliştirmek üzere faaliyete geçen Segmentify, ACT Venture Partners liderliğindeki yatırımcılardan 700 bin Euro alarak ikinci yatırım turunu tamamladı.

ACT Venture Partners’ın liderliğinde ve GirişimTürk’ün de katılımıyla yapılan 700 bin Euro’luk bu yatırım ile Segmentify kuruluşundan bugüne kadar almış olduğu yatırım miktarı 1 Milyon Euro’nun üzerine çıkmış oldu. Aralarında n11.com, hepsiburada.com ve Boyner  gibi Türkiye’nin önde gelen markalarının da yer aldığı e-ticaret sitelerine kişiselleştirme hizmeti sunan Segmentify, aldığı son yatırımla yurt dışında büyüme faaliyetlerini hızlandıracak.

Halihazırda Berlin, Fransa ve Dubai’de açtığı ofislerle sekiz ülkeden 100’ü aşkın e-ticaret sitesine hizmet sunan Segmentify, operasyonlarını Avrupa ve MENA bölgesinde yaygınlaştırarak büyümeye devam edecek.

Segmentify kurucu ortaklarından Murat Soysal “bir yıl içinde gelir ve müşteri bazında 3 kat büyümeyi hedefliyoruz ve aldığımız bu yatırım ile operasyonel faaliyetlerimizi büyütürken, kişiselleştirme platformu tarafında müşterilerimize katma değer yaratacak yeni hizmetler sunmak için çalışmalara devam edeceğiz” diyor.

Güncel İçerikler