Görsel tanıma girişimi SnapBuy, SaaS modelini geçiş yaptı

2016 yılında Şirket Ortağım Melek Yatırım ağından aldığı yatırımı duyurduğumuz görsel tanıma girişimi SnapBuy, SaaS modeline geçiş yaptı.

SnapBuy, potansiyel müşterilere katalog, dergi, gazete, billboard gibi mecralarda anlaşmalı ürünleri beğendikleri anda satın alma imkanı veriyor. Bu sayede mobil kanaldan satın alma odaklı bir trafik yaratılırken, inovatif bir yöntemle dönüşüm oranı da artıyor.

B2B direkt satışın yanında SAAS modeline geçiş yapan SnapBuy, ürün katalogları veya ilgili içeriklerin web arayüzünden yüklenmesi ile hızlı ve kolay bir şekilde Görsel Tanıma uygulaması sağlıyor. Böylece ister SnapBuy’ın mobil uygulaması ile, isterseniz API entegrasyonu sayesinde kendi uygulamanız ile kolayca Görsel Tanıma yapabiliyorsunuz.

1 yıl içerisinde SAAS platformu üzerinde 100.000 ürün tanıma hedefine ulaşmak isteyen SnapBuy, şimdiden 160 freemium kullanıcıya ulaşmış durumda. SnapBuy’ın sıradaki hedefi 2. tur yatırımı ile pazarlama bütçesini büyüterek, global ölçekte özellikle medya ve perakende sektörlerinde yayılım sağlamak.

Güncel İçerikler