Geleceğin Patronları yarışmasında finale kalan 7 girişim açıklandı

Geleceğin patronları yarışmasında finale kalan 7 girişim belli oldu. 5350 başvuru arasından, 200 girişim ön elemeyi geçmişti. Bu girişimler arasından 40 tanesi çeyrek finale, 10 tanesi de yarı finale kaldı. Bugün yapılan resmi açıklamaya göre 7 girişim finale kaldı.

8 Kasım’da QNB Finansbank Kristal Kule’de düzenlenecek final günü ile birinciye 50 bin TL ödül verilecek.

Geleceğin Patronları yarışmasında finale kalan 7 girişim:

Bead: Ticari binaların otomasyon sistemini insan davranışları, kullanım alışkanlıkları ve insan yoğunluk oranları ve alanlarına göre yöneten bir yapay zeka teknolojisidir.

Salesmot: Firmaların satış süreç yönetimini kolaylaştıran oyunlaştırma temelli bir bulut yazılımdır.

Others: Bireysel ve kurumsal geçici işlerini yaptırmak isteyenlerle, bu işleri yaparak ek gelir elde etmek isteyen yetenekli üniversite öğrencilerini bir araya getiren bir pazar yeridir.

Uservision: Firmaların hızlı ve doğru bir şekilde hedef kullanıcılara ulaşmasını ve onlardan uzaktan iç görü alınmasını sağlayan markaların ve ajansların niteliksel geri bildirim alabileceği en etkili platformdur.

Viravira: Farklı kaynaklardan topladığı binlerce tekneyi son kullanıcıların ve tur operatörlerinin erişimine sunan Türkiye’nin ilk online tekne kiralama platformudur.

Tiny miny: Bebekleri ile seyahat eden ailelerin hayatlarını kolaylaştırmak için, seyahat sırasında kullanabilecekleri bebek ürünleri kiralama hizmetidir.

Bir yudum kitap: İnsanların okuma ihtiyacını karşılamak üzere, her yıl internet üzerinden en az 1 kitap satın almış 8.000.000 kişiyi hedefleyen, kitapları pasajlara bölerek ya da her gün yeni bir kitap pasajı paylaşarak, kısa süreli fakat düzenli okumalar yapmaya imkân vermesiyle farklılaşan, 216.000 aboneye sahip yenilikçi bir kitap okuma platformudur.

Güncel İçerikler