ServisSoft: Satış Sonrası Servis hizmetlerini tek merkezden yönetmenizi sağlayan platform

ServisSoft perakende sektöründe faaliyet gösteren her türden ve her ölçekte firmaların satış sonrası servis hizmetlerini tek merkezden yönetmesini sağlayan bulut altyapısına sahip bir SaaS platformudur.

KWORKS hızlandırma programına kabul edilen ServisSoft, küçük işletmelerin tüm işlerini çözebilecekleri uçtan uca bir çözüm sunuyor. Üretim yapan büyük fabrikaların ise tüm satış sonrası süreçlerinin ve yetkili servis ağı yönetimini sağlıyor. Fabrikaar​ ​​ürünün banttan çıktığı kaydını otomatik olarak bu platforma aktarır. Sonrasında ise satıştan sonraki tüm süreci bu platform üzerinden yönetebilirsiniz. Yetkili servisin ürünün kurulumunu yapması, arıza işlemlerine müdahale etmesi, bakım planlarını yapması gibi tüm işlemler kontrol edilebilir.

Kurucular: Anıl Başaran, Eren Asığlı ve Aybar Başaran.

Ürünün geliştirilme süreci 2 yıl sürdü. İlk satışlarını Norveç’ten bir Türk şirketine yapmışlar. Hazır bir yazılım kullanılmamış. Yazılımın tamamı girişimin kendi ekibi tarafından yapılmış.

2 binden fazla noktada ServisSoft kullanılıyor. Global müşterileri arasında Japonya’dan OMRON, İngiltere’den ise ünlü süpürge üreticisi Dyson var. Yurt içinde üretim yapan Lanova, Fankey, Skytech gibi ortalama 300 servisi bulunan firmalar da tüm operasyonel süreçlerini ServisSoft üzerinden yönetmektedir.

Gelir modeli olarak kullanıcı başı fiyatlandırma var. Bu girişim, B2B olarak çalışıyor. Gelişmeler oldukça sizlerle paylaşacağız.

Güncel İçerikler