Oracle Modern Business Forum 26 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek

Bugünlerde sektörünüzdeki ve alanınızdaki herkes dijital dönüşümü konuşuyor. Peki bir üst düzey yönetici olarak 21. yüzyila liderlik etme yolunda başarıya giden yolculuğunuzu tanımlayacak pazardaki sinyalleri, sürekli karşiniza çıkan karmaşadan nasıl ayırt edebileceksiniz?

İster işletmeniz yeni kurulmuş, ister büyüme aşamasında isterse de köklü bir kurum olsun, tüm bunları İstanbul’da düzenlenecek Oracle Modern İş Modelleri Forumu’nda keşfedeceksiniz.

Etkinlik Programı için tıklayın

İçinde bulunduğumuz dönemde bulut, gelişmiş analitik uygulamalar, yapay zeka/makine öğrenimi, nesnelerin internetinin getirmiş oldugu avantajlar, iş uygulamarı, günümüz iş modellerini, süreçlerini ve işletme kararlarını etkilemektedir. Peki, küresel çapta karşılaştığımiz en iyi ve en yeni iş uygulamaları neler ve bu uygulamalardan finans, insan kaynakları, operasyon, satınalma, pazarlama, satış, hizmet, tedarik zinciri, imalat ve bilişim alanlarında elde etmeyi umduğunuz gerçek değer nedir?

Oracle uzmanları ve iş ortaklarıyla da doğrudan görüşebileceğiniz bir platform hazırladık. Gündemin tamamını burada görebilir ve kaydınızı bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

egirişim, Oracle Modern Business Forum’un medya sponsorudur.

Güncel İçerikler