Çocukların uyku düzenini iyileştirmeyi amaçlayan Little Sleeper, açık beta kullanıcılarını bekliyor

Workup girişimcilik programına kabul alan Little Sleeper, dünya çapında 0-1 yaş arasındaki bebeklerin ebeveynlerini hedefleyerek, bebeklerin uykularını takip etmeyi ve onları ağlatmadan uyukularını iyileştirmeyi sağlayan, tavsiye ve yönlendirmeler sunan bir mobil uygulamadır.

Bebeğinizin yaşına ve uyku davranışına göre kişiselleştirilmiş, 0-1 yaş arası bebeği olan ailelerin uyku konularına çözüm getirmeyi amaçlayarak yola çıktı. Bebek gelişimde çok önemli rol oynayan uykuya odaklanarak, sağlıklı bireyler yetişmesini katkıda bulunmayı amaçlıyor.

Berna Akın Eriş ve Ümit Topaçan tarafından kurulan girişim, Berna’nın 2 yıl önce kendi oğlunu doğurduktan sonra uyku konusunda büyük sıkıntılar yaşaması sonucunda fikir olarak ortaya çıktı. Oğlunun uyku düzenini iyileştirmeye çalışırken, kitaplardan ve uyku danışmanlarından da destek almayı denerken, “Bir telefon uygulaması olsa da, beni adım adım yönlendirse” düşüncesiyle fikri hayata geçirmek için yola çıktı.

Araştırmaları sonucunda, bu tarz bir uygulamanın olmadığını görünce, yazılımcı olan Ümit’le birlikte bu uygulamayı hayata geçirmek için kolları sıvadılar.

Şu an Google Play‘de açık beta olarak yayında olan uygulama, yakında iOS‘ta da olacak. Her türlü geri bildiriminizi bekliyor.

Berna Akın Eriş, aynı zamanda annelik deneyimlerini paylaştığı YouTube.com/AcemiAnne kanalının da sahibi.

Güncel İçerikler