Workup girişimcilik programına yeni kabul edilen girişimler: Womenmade, Little Sleeper ve Scode

Workup, Türkiye İş Bankası tarafından hayata geçirilmiş bir girişimcilik programıdır. Geçtiğimiz aylarda 10 girişimi kabul ederek faaliyetlerine başlamıştı. Programın ilerleyen zamanlarında 3 girişim Rone, Mobilya Takip ve LeadTime programa veda etti. Bugün aldığımız bilgilere göre yeni 3 girişim programa dahil oldu.

Şimdi o girişimleri tanıyalım.

Womenmade

Womenmade (Web sitesi hazırlanıyor): Ev hanımlarını ekonomik ve sosyal olarak güçlendirmeyi ve bu konuda farkındalık yaratmayı amaçlayan, bunu günümüz moda anlayışına uygun el emeği ürünlerini kadınlara ürettirerek onlara ekonomik fırsat yaratmanın yanında, çeşitli alanlardaki eğitimlerle sosyal olarak da destekleyen bir platformdur.

Little Sleeper

Little Sleeper (Web sitesi hazırlanıyor): Bebek uyku eğitimi uygulamasıdır. Global çapta çıkacak olan uygulama, ağlatmadan bebeklerin uykusunu iyileştirmek amacıyla, ebeveynleri gün içinde adım adım yönlendirecek; taktikler, tavsiyeler ve yöntemler paylaşarak, uyku konusunda annenin işini kolaylaştıracak. Yeni bebeğin katılmasıyla tamamen değişen aile düzeninde, Little Sleeper özellikle ilk 1 yılda bebeğin uyumasını kolaylaştırarak daha huzurlu bir aile düzeni sağlama konusunda ailelerin en büyük yardımcısı olmayı hedefliyor.

Scode App

Scode App: Kurgulanmış senaryolar ile yazılım öğrenimi sağlayan mobil uygulamadır. Scode, okul ortamında da kullanılmak üzere geliştirilmektedir. Toplu eğitim ortamlarında kullanılmak üzere, özel olarak Scode araçları da geliştirilmektedir. Öğrenci raporlama sistemleri buna örnek olarak gösterilebilir. Yakın zamanda duyurusu yapılacaktır.

Güncel İçerikler