Otobüs Bankası: Otobüs, minibüs ve midibüs kiralayabileceğiniz online platform

Sahibinden şoförlü vip araç minibüs, midibüs ve otobüs kiralamanın güvenli ve kolay yolu olarak kurulan girişim OtobüsBankasi.com; müşterilerine zamandan, yakıttan, tasarruf sağlatacak, ayrıca hizmet kalitesi ve otomatik ödeme sistemleri ile kolaylık getiriyor.

Kullanıcılara mobil uygulama üzerinde; rezervasyonlu yolculuk, anlık yolculuk ve paylaşımlı yolculuk olmak üzere 3 farklı seçenek sunuluyor.

Sistem içerisine ulaştırma bakanlığından lisansı olmayan araçlar kabul edilmiyor. Belgesiz korsan taşımacılık yapan araçlar üye olup teklif veremiyor.

Otobüs Bankası Adnan Değirmenci tarafından Haziran 2015’te kuruldu. Kendisiyle birlikte 4 kişilik bir ekibi var. Değirmenci, turizm sektörüne 50 yıllık aile şirketi olan ES Turizm’de muavinlik yaparak başladı. TURODER derneğinin de kurucu genel başkanı. Girişim ayrıca İTÜ Çekirdek‘e kabul edildi.

BUSBANK adı ile globale açılacak

Yakında global pazara açılmaya hazırlanan girişim, şu an Tüm Türkiye’de hizmet veriyor. Hedefi; Önümüzdeki yıl yurt dışı seyahatlerinizde örneğin Roma’ya veya Dubai’ye gitmeden önce ister 1 kişi isterseniz 1000 kişilik bir grup olun, hem Otobüs Bankası hem de BUSBANK mobil uygulaması üzerinden şoförlü aracınızı kiralayabileceksiniz.

Girişimle ilgili detaylı bilgilere otobusbankasi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler