Dijitalleşen dünyanın ihtiyaçlarını karşılayan girişim Insider, 17 Ekim’de Startup Grind konuğu

Hande Çilingir daha üniversite yıllarındayken, girişimciliğin kendisi için en uygun iş olduğunu fark etmişti. Mezuniyetinden sonra, kendisini geliştirmek için yükselen ekonomilerden biri olan Çin’e gitti. Masterını tamamladıktan sonra Çin‘de harika bir kariyer yolu vardı önünde. Fakat içindeki girişimcilik isteği onu rahatsız ediyordu, girişimciliğe adım atması için gerekli olan doğru yer, doğru zaman, doğru insan konseptinin oluştuğuna inanıyordu ve böylece girişimciliğe adımını attı.

Insider’ın hızla globalleşmesi ve yüksek yatırımlar alması ile birlikte son zamanlarda Hande Çilingir’in adını sıklıkla duyuyoruz.

Peki Insider nedir?

Insider kullanıcı davranışlarını belirleyen, belirlediği bu davranışlara göre, arka planda çalışan akıllı algoritmalar ile kullanıcıları segmentleyerek kişiye özel bir web sitesi yaratan ve hatta kullanıcı davranışlarına göre tahminlerde bulunan uygulamalar üretiyor. Böylece markaların müşteriler ile iletişimini güçlendiriyor.

Dijitalleşen dünyada, web sitelerinin en önemli ihtiyaçlarını karşılayan Insider, bir çok firma ile birlikte çalışıp verimli sonuçlar elde ediyor. Bu başarıları sonucunda da hızlı bir şekilde büyüyor.

Insider’ın başarısının sırlarını, bu yolda karşılaştıkları zorlukları ve daha bir çok detayı 17 Ekim Salı günü saat 18:00‘da, Bomontiada’da Atölye‘de Hande Çilingir’den dinleyeceğiz. Bu keyifli sohbeti sakın kaçırmayın!

Kayıt için tıklayın!

Güncel İçerikler