Teknosa, Oracle Bulut ile dijital dönüşümünü hızlandırıyor

Teknoloji perakende sektörünün lideri Teknosa, büyüme ve verimliliği yönlendirmek amacıyla devrim niteliğindeki Oracle “Cloud at Customer” çözümünü seçti

İstanbul, Türkiye, 22 Eylül 2017- Teknoloji perakende sektörünün lideri Teknosa, daha fazla yatırım getirisi, daha fazla çeviklik ve kaynaklarının daha iyi kullanılabilmesi için Oracle “Cloud at Customer” çözümünü seçti.

Teknosa, iş süreçlerini Oracle “Cloud at Customer”a taşıyarak, kendi veri merkezinde yer alan ve Oracle tarafından yönetilen Oracle Bulut Hizmetleri’nin sunduğu hizmetlerden faydalanacak. Oracle Bulut, Teknosa’ya daha çeviklik ve yeniliğehızlı adapte olan bir yapı kazandırırken, veri esnekliği şartlarını da yerine getirecek. Teknosa ayrıca üretim, test ve geliştirme ve felaket anında geri kurtarma ortamları gibi kritik fonksiyonlarını artık bir bulut ortamında yönetebilecek.

Teknosa CIO’su Nuran Varol Erzincan, “Teknosa’nın büyüme stratejisini desteklemek için modüler ve esnek bulut hizmetlerini kullanmaya karar verdik. İncelemelerimiz neticesinde Oracle Bulut’un genişleyen ERP araçlarındaki ihtiyaçlarımızı, altyapı güncellemesi ve bakımında masraflardan tasarruf edilmesine ve raporlamanın hızlandırılmasına yönelik talepleri karşılamak için en uygun çözüm olduğunu gördük. Perakende sektörünün dinamik yapısına ve ihtiyaçlarına uygun olan Oracle “Cloud at Customer”ı Türkiye’de uygulamaya koyan ilk şirket olduk. Oracle “Cloud at Customer” ile 200’ün üzerinde mağazamızda sürdürdüğümüz faaliyetlerin ve teknosa.com’da gerçekleştirilen günde 300 binden fazla işlemin geleceğine yönelik taahhüdünü güçlendirdik. Oracle’ın sağladığı esnek ve modüler yapılar ile müşterilerimize daha hızlı ve daha etkili bir şekilde hizmet verebileceğiz.”

Oracle Türkiye Genel Müdürü ve Başkan Yardımcısı Filiz Doğan; “Oracle Bulut Çözümleri, perakendecilerin performanslarını yönlendirmelerine, kritik bilgiler sunmalarına, tüm kanallarda büyümeyi desteklemelerine ve tüketicilerin en çok talep ettiği her yerden ticaret yapabilme imkanını sunmalarına olanak sağlamaktadır. Oracle’da perakendecilere çözümlerimizi hızlı ve düşük maliyetle uygulamaya koyabilme, asgari risk ile azami iş değerini elde edebilme ve tüm perakende operasyonlarında iyileşme sağlayabilme imkanı sunmaya odaklanmaktayız. ‘Oracle Cloud at Customer’ı sektörün öncüsü Teknosa ile hayata geçirdiğimiz için mutluyuz.”

Güncel İçerikler