ABD pazarına açılmaya hazırlanan Teleporter VR’ın odak noktası eSpor etkinlikleri

Teleporter VR, sanal gerçeklik ve yapay zeka teknolojilerini kullanarak sanal etkinlik deneyimleri hazırlıyor.

Teleporter VR platformu, bir canlı etkinlik deneyiminin bütün ihtiyaçlarını sanal gerçekliği kullanarak tek çözümde bir araya getiriyor. Bu deneyim içerisinde kullanıcılar canlı etkinlikleri oradaymış gibi yaşayabiliyor, arkadaşlarıyla 3D avatarlar aracılığıyla etkileşime geçebiliyor, etkinlik alanında gezebiliyor, canlı maçların datalarını gerçek zamanlı olarak takip edebiliyor, hatta eSpor etkinliklerinde favori oyuncularının ekranlarını gerçek zamanlı görüp yaşadıkları heyecana ortak olabiliyorlar.

Teleporter VR, özellikle ABD pazarına açılmaya hazırlandığı bu günlerde, en önemli odağı eSpor etkinlikleri. Tamamı gamer bir ekip olarak eSpor izleyicilerinin beklentilerini çok iyi anlıyor, izleme deneyimini baştan aşağı değiştirebilecek bir ürünü markete sunmaya hazırlanıyor.

Samsung Enterprise Alliance Partnerliği

Samsung’un, Samsung Enterprise Alliance partnerlerinden biri olan Teleporter VR, Türkiye’den seçilen 3 girişim arasına girdi. Ek olarak ürününü Samsung‘un VR platformu Gear VR içinde de geliştirmeye başladılar.

İlk kapalı test yayını Dreamhack Austin 2017’de gerçekleştirildi

Dünyanın en büyük eSpor organizasyonlarından biri olan Dreamhack ile “Dreamhack Austin 2017″‘de Teleporter VR platformu üzerinden ilk kapalı test yayını gerçekleştirildi (Nisan 2017). Ekip, Teleporter VR platformunu, dünyanın en büyük oyun platformu Steam üzerinden yayına almak ve Dreamhack ile yoluna devam etmek için gün sayıyor.

Teleporter VR’ın önümüzdeki dönemlerdeki gelişmelerini egirişim üzerinden takip edebilirsiniz.

Güncel İçerikler