Pro.com, yeni hedefleri için 10 milyon dolarlık yatırım topladı

Pro.com ev sahipleri için ev geliştirme ve yenileme uzmanlarıyla bağlantı kurmayı sağlayan bir platform olarak piyasaya çıktı. Ancak bugün şirket, Washington ve Kaliforniya’da lisansları olan, teknoloji odaklı sanal bir müteahhitlik  firması haline geldi. Pro.com bugün DFJ liderliğinde mevcut yatırımcılarından Maveron, Madrona Venture Group ve Two Sigma Ventures‘ın katılımıyla 10 milyon dolarlık bir yatırım topladı.

Girişim, ev sahiplerinin uzmanlarla bağlantı kurmalarını sağlamak yerine, faaliyet gösterdiği şehirlerde kendi ekiplerini oluşturmuş durumda. Bu ekiplerde kendi alanlarında profesyonel olan proje yöneticileri, marangozlar ve elektrikçiler görev alıyor. Firma bu ekiplerin yönetimi, çalışma durumunun kontrolü ve fatura oluşturmak için bir mobil uygulama kullanıyor. Bu uygulama işlerin daha düzenli ilerlemesini sağlayarak kullanıcı deneyimini pozitif yönde etkiliyor.

Pro.com düzenlediği bu finansmanla mobil uygulamasını teknik açıdan geliştirmeyi ve daha çok şehire yayılarak daha çok insana ulaşmayı hedefliyor.

Dünyadan yatırımları aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler