Kombi tasarruf cihazı Wattsu, Arıkovanı’nda desteklerinizi bekliyor

Kombide gün bazlı %57’ye varan tasarruf sağlayan Wattsu, kitlesel fonlama platformu Arıkovanı‘nda desteklerinizi bekliyor. 200 bin TL’lik hedefle yolan çıkan girişim 16 günü geride bırakmışken, 400 TL’lik bir desteği toplamış durumda. Bildiğiniz gibi Arıkovanı’nda kampanyalar 60 günlüktür. Bazen kitlesel fonlama sitelerinde projelerin son günlerde yoğun bir ilgi görerek hedef tamamladığını da görüyoruz.

Wattsu iklimsel programı ile dış hava sıcaklığına bağlı olarak evinizin ihtiyacı olan enerji üretimini size ihtiyaç duymadan otomatik olarak gerçekleştirir, wattsu cihazı hava soğudukca kombinizi kademe kademe daha fazla çalıştırarak evinizi yaşanabilir bir sıcaklıkta tutar, örneğin gündüz hava ısındı siz evde yoksunuz ama wattsu cihazı sizin yerinize kombiyi kısar gerekiyorsa kapatır, geceleyin saat 04:15 de evinizin soğuyacağını algılayarak kombinizi açar ve az bir enerji tüketimi ile evinizi ısıtır.

Wattsu, 5 önemli yeniliğin oluşmasına imkan tanıyor

  1. Dönüş suyunun serin olmasından dolayı kombi baca sıcaklığı düşmekte ve yoğuşmalı kombilerde yüksek verimliliğin oluşmasına imkan tanımaktadır.
  2. Bu çalışma sisteminde beton blok üzerinden oluşan ısı köprüsü ile atmosfere kaçan ısı enerji miktarı azalmakta, buda doğalgaz tüketiminde azalmaya imkan tanımaktadır.
  3. Kombinin kapasitesini start/stop sistemi zamanlayıcı özelliği ile değiştirebilmesinden dolayı, kombi kapasitesi ayarlanabilmekte, buda kombinin ısıtacağı alanın büyüklüğüne uygun olarak kombiyi verimli kullanmayı sağlamaktadır.
  4. Start/stop sistemi ile oluşturulmuş iklimsel programlama sayesinde, iklim koşullarına bağlı olarak kombinizin verimli kullanımına imkan tanımaktadır.
  5. Start/stop özelliği ile su pompası bir sonraki alevlemeye kadar bu sistemde durdurulduğu için, bu sistem %41 ile %68 bandı aralığında kombinin elektrik tüketiminde azalma sağlamaktadır.(2017 ocak ayı itibari ile 28 kW lık bir kombi 1 ayda vergiler dahil(44kuruş=1kw) 32TL -37TL civarı elektrik tüketmektedir)

Güncel İçerikler