CEOtudent’ta artık kendi içeriklerinizi yayınlayabileceksiniz

2015 yılından bu yana 18 kişilik ekibi ve bağımsız içerik üreticileriye Türkiye’nin fayda, başarı, ilham odağındaki tek içerik platformu olan CEOtudent, geçtiğimiz haftadan itibaren yeni yazılım ve arayüzünü devreye aldı. CEOtudent yeni arayüzüyle, içerik üreticilerine ve bloggerlara daha iyi bir içerik deneyimi sunuyor. Geçtiğimiz Şubat’ta Türkiye’deki yerel faaliyetlerini sonlandıran Medium gibi içerik platformları üretilen içeriğin pazarlanması aşamasında içerik üreticisini kaderine terk ederken, CEOtudent bu içeriği doğru içerik tüketicileriyle buluşturmayı hedefliyor.

İçerik üreten kişinin en büyük motivasyon kaynağının kitlelere ulaşması olduğunu söyleyen CEOtudent kurucusu Yağmur Avvurur bu problemi şöyle anlatıyor: “İnsanlara bir şeyler anlatabilmek, tecrübe aktarabilmek, ilham verebilmek ve onları bir şekilde hikayemize ortak edebilmek için içerik üretiyoruz. Fakat bu içerikleri kendi sosyal ağlarımızda paylaşıp kendi takipçilerimize ulaştırmaktan başka yapabileceğimiz çok da bir şey yoktu. CEOtudent’ta yeni arayüzümüze geçiş sürecinde bu probleme de bir çözüm sunmak istedik.

CEOtudent, yeni yazılımındaki algoritma sayesinde de zamanla yapacağı geliştirmeler dahilinde kullanıcı tabanında saklanan bilgileri kullanarak üretilen içeriği direkt olarak ilgilisine ulaştırmayı amaçlıyor. Doğru kişinin doğru içeriğe ulaşmasını sağlayarak içerik tüketicilerini de ilgi çekici olmayan içerik kirliliğinden kurtarıyor.

Güncel İçerikler