Way Turkey kuluçka merkezi, girişimcileri bekliyor

Way Turkey Kuluçka Merkezi, fikirlerin projeye dönüştüğü, projelerin ticarileştiği yolda girişimcilerin ihtiyaçlarını karşılayarak girişimcileri, mentorları ve yatırımcıları aynı çatı altında buluşturan bir merkezdir. Way Turkey, ilk girişimcilerini kabule hazır. Son başvuru 18 Mart 2017. 

Way Turkey, Girişimcilik Ekosisteminin kalbinde yer alan lokasyonu, İstanbul’da bulunan iş dünyasına yakınlığı, deneyimli akademik danışman kadrosu, iş dünyasının başarılı ve alanında uzman mentor ağı, global yatırımcıya açılan network penceresi ile girişimcilere fiziksel bir çalışma alanından çok daha fazlasını sunmaktadır.

Türkiye’de ilk; 3 dikey programda çağrıya çıkan, 6’lı Mentor Takımı ile çalışan, 17 İş ortağı Kurum, 23 Mentor, 40 Akademisyen, 15 Profesyonel Danışman, 11 Yatırım Ağı ve Global Erişim fırsatları ile girişimcilerin başvurularını almaya başladı.

Ön kuluçka, kuluçka ve hızlandırıcı olmak üzere 3 programı bulunuyor.

Bu programlar kapsamında Ürün Teknolojileri, Eğitim Teknolojileri ve Finansal Teknolojiler alanlarına destek vermektedir.

Ön Kuluçka programı: Girişimcilerin fikir aşamasında olan projelerini sürdürebilir iş modeli haline getiren ve bu süreçte açık ofis, birebir danışmanlık ve alt yapı hizmetlerinden faydalanmalarını sağlayan programdır.

Kuluçka programı: Girişimlerin temel seviyedeki iş modellerini verimli ve sürdürülebilir hale getirdiği, kapalı eğitim, alt yapı , ofis alanı kullanımı, birebir danışmanlık ve uzman mentorluk desteği sağlandığı ve yatırımcı toplantılarına katılımın sağlandığı programdır.

Hızlandırma programı: Girişimlerin ilgili hedef pazarı ile etkileşimlerde bulunmasına destek olunan, ürününün MVP halini hazırlamasına destek sağlanan, girişimin yatırım ağları ve bireysel/global yatırımcılar ile buluşturulduğu, özenle seçilen network ile bir araya getirildiği programdır.

Sunduğu imkanlar; Çalışma alanı ve altyapı desteği, Teknik-Finansal ve Hukuki danışmanlık, Ürün-İş geliştirme desteği, Networking ve Global erişim desteği, Mentorluk, Eğitim-Seminer Altyapı desteği, Devlet destekleri danışmanlığı, Bulut Teknolojileri Desteği.


Diğer kuluçka ve hızlandırma programlarına bu bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Güncel İçerikler