JETRACT, Galata Business Angels’tan 2 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

Galata Business Angels, inşaat sektörüne yönelik e-ihale, sözleşme yönetimi ve proje yönetimi çözümleri sunan pazar yeri girişimi JETRACT’e 2 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yaptı.

Türkiye’nin ilk melek yatırım organizasyonlarından Galata İş Melekleri (Galata Business Angels – GBA), şirketlere yazılım hizmeti vererek günlük işlerinin daha hızlı yapılmasını sağlayan JETRACT’e 2 milyon TL değerleme üzerinden yatırım yaptı. Hüseyin Nalbantoğlu ve Onurhan Öztürk tarafından kurulan girişime yatırım yapan GBA melekleri Fırat İşbecer öncülüğünde Melih Ödemiş, Kurtuluş Eker, Arif Akdağ, Umur Özal ve Görkem Oktay oldu.

“Girişimcisi 30 Yaşın Altında 20 Girişim” listesinde 2016 kuruluşlu tek girişim olan JETRACT; inşaat sektöründe faaliyet gösteren büyük firmaların satınalma ve sözleşme süreçlerinin verimini arttıran bulut tabanlı e-ihale, sözleşme yönetimi ve proje yönetimi çözümleri sunuyor.

İnşaat Dükkanı olarak bilinen önceki ismini küresel hedefleri dolayısıyla JETRACT marka kimliği ile yenileyen girişime yapılan yatırımı temsil eden sembolik çek, Big Bang 2016 final sahnesinde GBA Genel Sekreteri Ata Uzunhasan tarafından girişimin kurucu yöneticisi Hüseyin Nalbantoğlu’na teslim edildi. GBA dışında Semra Sarı ve Merve Gürel de bağımsız melek yatırımcı olarak tura dahil oldu.

Girişimin lider yatırımcısı Fırat İşbecer JETRACT yatırımıyla ilgili yaptığı açıklamada bir melek yatırımcının önce girişimciye ve ekibine inandığını sonrasında ise ürünün ve pazarın geldiğini vurgularken, “JETRACT, tüm bu noktalardaki üstünlüğüyle bizim güvenimizi kazanmayı başardı. Büyük şirketlerin daha şeffaf ve güvenilir satın alma süreçlerine sahip olmasında JETRACT’in büyük rol oynayacağına inanıyoruz. Yolları açık olsun.” dedi.

Çalışmalarına Yıldız Teknik Üniversitesi Teknopark’ta devam eden JETRACT, bugüne kadar ihale, satın alma, sözleşme ve proje yönetimi çözümleri ile ekiplerin verimini artırdı.

Güncel İçerikler