Pazarlama kampanyalarına fikirlerinizle yön vererek para kazanın

Geleneksel yöntemlerle pazarlama araştırması gerçekleştirildiğinde ortaya çıkan ölçümlerin başarı oranının düşmesi ile bu konuda arayışa giren markaların ihtiyaçlarına çözüm olarak Adgager modeli ortaya çıktı. İTÜ Çekirdek’li bir girişimcinin ortaya çıkardığı bu sistem ile kullanıcılar markaların kampanyalarına yorum yapıp fikir verirken para kazanabiliyor.

Peki bir “Gager” olarak nasıl para kazanabilirsiniz?

GAGER, AdGager tarafından kullanıcıları için fikir lideri olarak nitelendirdiği bir söylemdir. Öncelikle www.adgager.com adresinden üye oluyorsunuz. Üyelikten sonra sisteme giriş yapıp girdiğiniz demografik bilgilere göre yine online sistem içerisinde “Açık Projeler” sayfasından size uygun pazarlama kampanyaları gösteriliyor. Siz o kampanyalara en akılcı fikirlerinizi kullanarak yorumlar yapıyorsunuz. Bu yorumlar size para kazandırıyor.

Yaptığınız yorumlar size anında para kazandırdığı gibi, eğerki o fikriniz marka tarafından öncelikli dikkate alınıp uygulamaya konulursa daha değerli bir hale geliyorsunuz.

Kazançlar sayfasından da bu zamana kadarki toplam kazancınızı görebiliyorsunuz.

Bu sistem herhangi bir saadet zinciri, network marketing vs gibi bir şey değildir. Bu İTÜ Çekirdek tarafından seçilip kabul görmüş bir girişimdir. Pazarlama kampanyalarına kullanıcıları entegre edip markanın daha iyi sonuçlar almasını sağlıyor.

Gager olarak pazarlama dünyasına yön vermeye başlayıp para kazanabilirsiniz. Fikirleriniz değerlenir, pazarlama dünyası sizi duymaya başlar. Markalara ve pazarlama fikirlerine etki edebilirsiniz. Size gönderilecek ücretsiz ürünleri test edip, fikirlerinizle ürünlerin geliştirilmesinde rol sahibi olabilirsiniz. Büyük ödüller kazanabilirsiniz. Mesala Harvard Üniversitesi gezisi, Los Angeles Gezisi, belki de Paris’te bir hafta sonu. Ayrıca Sosyal sorumluluk projelerine de bağış yapabilirsiniz.

Güncel İçerikler