Smart Moderation, Web Summit 2016 Yarışması’nda En Başarılı 33 Girişim arasında yer aldı

StartersHub’ın yatırımcısı olduğu yerli girişim “Smart Moderation” Web Summit 2016’da PITCH isimli önemli yatırımcıların jüri olarak yer aldığı ve binlerce Start-up’ın başvuru yaptığı yarışmanın yarı finaline kalarak dünyanın en başarılı girişimleri arasındaki yerini aldı.

Finansman desteğinin yanı sıra mentorluk, yurt içi ve yurt dışı uzmanlardan eğitimler, yerel ve global iş bağlantıları ve stratejik ortaklıklar dahil olmak üzere girişimcilerin ihtiyacı olan her şeyi aynı çatı altında toplayan StartersHub’ın yatırımcısı olduğu girişim Smart Moderation, geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen Avrupa’nın En Büyük Teknoloji Zirvesi Web Summit 2016’da yarı finale kalarak dünyanın en başarılı ilk 33 girişiminden biri olmaya hak kazandı.

Sosyal medyadaki yorumların yönetilmesini akıllı ve otomatik hale getiren teknolojisi ile faaliyet gösteren Smart Moderation, BMW, The Next Web, France 24 ve The University of Arizona gibi dünyaca ünlü markaların ve Türkiye’deki ünlü sanatçıların da yer aldığı 1.200 sosyal medya profilini yönetiyor. Halihazırda günlük 1,5 milyonun üzerinde yorumu yöneten Smart Moderation’un mobil uygulaması beta olarak Apple App Store’daki yerini aldı.

Smart Moderation ile Sosyal Medya Hesaplarınız Güvende!

Smart Moderation, geliştirdiği yüksek performanslı yapay zeka yazılımıyla, sosyal medya profillerinden yayımlanması sakıncalı olan ve marka itibarına zarar veren spam reklam, küfür, hakaret içeren kullanıcı yorumlarının ve trolling saldırılarının gerçek zamanlı olarak otomatik gizlenmesi hizmeti sunuyor. Smart Moderation ile Facebook’ta Sayfa, Reklam, Canlı Video ve Yorum Modülü; Instagram’da ise Profil ve Reklamların altına yazılan bu tip yorumlar silinebiliyor.

Smart Moderation, otomatik gizleme seçeneği ile 7/24 risk koruma sağlıyor. Eğer çok fazla spam yorum alan bir profil yönetiyorsanız, sistemi otomatik gizleme seçeneğinde kullandığınızda, Smart Moderation hiç uyumayan bir moderasyon ekibi gibi çalışmaya devam ediyor.

Güncel İçerikler