Ankara Startup Zirvesi’ne Proje Başvuruları Başladı

9. Ankara Startup Zirvesi 27-28 Şubat 2016 tarihlerinde Bilkent Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek. Dijital ekonominin yapıtaşı etkinliklerinden birisi olan zirve bu sene 5. yılını kutlayacak. 2 gün boyunca girişimcilik ekosistemini canlı gözlemlemenin mümkün olacağı zirvede alanlarında her biri uzman kişilerin konferans ve panellerine ek olarak Ankara Startup Zirvesinin olmazsa olmazı Startup Challenge ile girişimcilik aşkı en üst düzeye çıkacak.

Ankara Startup Zirvesi 12 Şubat’a kadar mobil/web ve enerji sektörlerindeki girişimcilerin başvurularına açık olacak. Girişimcilere Bilkent Cyberpark’ta ofis ve atölye imkânı, şirket kurulum desteği, 2 tane Teb Girişim evinde kuluçka merkezi, 3 projeye 6 aylık Bluemix IBM Cloud Service, Growth Tower App optimizasyon ve Netvent’ten SEO desteği, Bilkent Cyberpark uzmanları ve ağından mentörlük desteği, üniversite kampüsleri tanıtımı gibi ödüllerin yanı sıra canlı bir yatırıma da tanıklık etmek mümkün olabilir.

Türkiye’nin en değerli yatırım gruplarının katılımı ile gerçekleşecek Ankara Startup Zirvesi aynı zamanda Enerjisa’nın ilk defa startup yatırımcısı olarak yer alacak olması ile de dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Ek olarak 500 Startups, Endeavor, Vestel Ventures, Buran Venture Capital, Revo Venture Capital gibi fonların yanısıra BIC Angels, Galata Business Angels, TR Angels gibi birçok melek yatırım grubu da yer alacak.

Ankara Startup Zirvesi günümüze kadar birçok girişimin ekosisteme kazandırılmasında pay sahibi olmuştur. Connected2.me, oBilet, Ganipara, anlatsın.com bunlardan sadece birkaçı. Bu sene yine birçok girişimi ekosisteme kazandıracak olmamın heyecanı ile Ankara Startup Zirvesine canlı tanıklık etmek isteyenler http://ankarastartup.com adresinden biletlerini alabilir ve kontenjanın sadece 800 kişi ile sınırlı tutulduğu bu büyük buluşmada yerini alabilirler.

Startup mücadelesinin yanısıra ekosistemi canlı gözlemlemek için de büyük bir fırsat olarak nitelendirilmesi gereken Ankara Startup Zirvesi, girişimcilik dünyasından eski şampiyonlarından Connected2.me CEO ve kurucusu Ozan Yerli, Kaan Kayabalı (onedio Kurucu ve CEO), Tümay Asena (nokta medya Kurucu ve CEO) daha birçok yıldız girişimci ile konukları bir araya getiriyor. Bunun yanısıra her sektördeki inovasyon gerekliliğini konuklara sunmak için enerji sektörününden Yetik Kadri Mert (Enerjisa CEO), sağlık sektöründen Gökhan Salmanoğlu (Pfizer Avrupa Pazarlama Koordinatörü), teknoloji sektöründen Metin Salt (Vestel Arge Genel Müdürü), e-ticaret sektöründen Burak Ertaş (sahibinden.com CEO) gibi daha birçok ismi ağırlayacak.

Güncel İçerikler