Midas’tan yeni kripto alım satım uygulaması: Midas Kripto

Yenilikçi yatırım uygulaması Midas, kripto dünyasına adım atarak kripto alım satım hizmeti sunmaya başladı. Şirket, Midas Kripto uygulamasından ilk kripto alımını yapan kullanıcılara 200 TL’lik Bitcoin hediye ediyor.

Üç yıl gibi kısa bir sürede 2,5 milyon kullanıcıyı aşarak Türkiye’nin en çok kullanılan yatırım uygulaması olan Midas, yeni duyurduğu ikinci uygulaması Midas Kripto ile kullanıcılarına yeni bir yatırım alanı sunarak hızlı büyümesini sürdürüyor.

Bu uygulama Midas’sın kendi ana uygulamasından bağımsız olarak hayata geçirildi.

Kolay ve düşük komisyonlu kripto yatırımı

Midas Kripto, kullanıcılarının dakikalar içinde kayıt olup kolayca kripto alıp satabilmelerini sağlıyor. Halihazırda Midas uygulamasından ABD borsaları, Borsa İstanbul ve TEFAS fonlarına Midas yatırım hesapları ile düşük komisyonla ve masrafsız şekilde yatırım yapabilen kullanıcılar, artık Midas Kripto uygulaması ile en popüler kripto varlıkların alım satımlarını da düşük komisyonlarla gerçekleştirebilecekler.

Midas Kripto uygulamasında ilk kripto alımını yapan kullanıcılar, 200 TL değerinde Bitcoin kazanma fırsatını yakalayacakmış. Midas bu hediye ile tüm yatırımcıları Midas Kripto uygulamasını deneyimlemeye davet ediyor.

Midas CEO’su Egem Eraslan konuyla ilgili verdiği özel demeçte;

“Midas’ta önceliğimiz her zaman kullanıcılarımıza en düşük komisyonlarla en iyi yatırım deneyimini sunmak oldu. Şimdi yepyeni bir yolculuğa çıkarak kullanıcılarımıza hisse ve fon yatırımlarının yanı sıra Midas kolaylığı ve güveni ile kripto yatırımı yapma imkanı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde bir yandan Midas Kripto’da en pürüzsüz kullanıcı deneyimini sağlamaya diğer yandan da kullanıcılarımızın tüm yatırım ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza yoğunlaşacağız. Bunu yaparken de en büyük hedefimiz kullanıcılarımızın deneyimini iyileştirmek olacak.”

Güncel İçerikler