Mobil girişimciler ve dijital servis sağlayıcıları, 8 Mayıs’ta İstanbul’da Zotlo Store lansmanında buluşuyor

Türkiye'nin Başarılı Mobil Girişimcileri ve Önde Gelen Dijital Servis Sağlayıcıları, 8 Mayıs'ta İstanbul'da Gerçekleşecek Olan Zotlo Store Lansman Etkinliğinde Buluşuyor.

Türkiye’nin başarılı mobil girişimcileri ve önde gelen dijital servis sağlayıcıları, 8 Mayıs’ta İstanbul’da gerçekleşecek Zotlo Store lansman etkinliğinde bir araya geliyor. Bu önemli etkinlikte, mobil uygulama pazarındaki dinamik değişimler ve yeni pazarlama stratejileri masaya yatırılırken, Teknasyon’un son yeniliği Zotlo Store, dijital içerik sağlayıcılar için “web satışlarınızı” hızlandıracak cazip bir alternatif olarak sunulacak.

Etkinliğe bu bağlantıdan kayıt olabilirsiniz.

Zotlo, dijital içerik sağlayıcılarına uçtan uca “Web-to-App” deneyimi sunarak, sürükle-bırak yöntemleriyle, kodlama bilgisine gerek kalmadan kullanıcı kazanımı akışları oluşturmanızı sağlar.

Ayrıca, global ödemeleri kabul etmenize ve A/B testleriyle satışlarınızı artırmanıza yardımcı olur. Özellikle abonelik hizmetleri sunan işletmeler için, dünya çapında ödemeleri kabul etme ve abonelikleri yönetme gibi kritik sorunlara çözümler sunar, kullanıcı kazanım maliyetlerini düşürür ve uygulama marketlerinin baskısını azaltır.

Zotlo’nun ürün direktörü Didem Yeniçağ Yağcı, lansman için çok heyecanlı olduklarını belirtirken,

“Teknasyon olarak, Zotlo Store’u kendi B2C ürünlerimizin satışında uzun yıllardır başarıyla kullanıyoruz ve bu süreçte olağanüstü sonuçlar elde ettik. 2 yıllık bir çalışma sonucunda bugün bu altyapıyı tüm ekosistemin kullanacağı bir platforma dönüştürdük. Beta aşamasında yaklaşık bir yıldır hizmette olan Zotlo Store, mobil uygulama ve dijital içerik ekosistemine önemli ölçüde katkı sağlayacak. Bu yenilikçi servisi sektörle tanıştırmanın heyecanını yaşıyoruz.” dedi.

8 Mayıs’taki lansman etkinliğinde, Acunmedya Exxen grup başkanı Oktay Yılmaz, Meditopia’nın kurucu ortağı Berk Yılmaz, Kompanion’un kurucu ortağı Erkmen Erakkuş ve Teknasyon ürün direktörü Oğuz Bakır’ın katılacağı bir panelde, “Web-to-App” deneyimleri paylaşılacak. Meta’nın Türkiye direktörü İlke Çarkçı Toptaş’ın “Meta ile Dijital Pazarda Yeni Trendler” başlıklı konuşması ve Gülse Birsel ile Yekta Kopan’ın içerik üreticiler için dijital dünyanın sunduğu fırsatları tartışacakları özel bir panel de yer alacak.

Güncel İçerikler