Bugün yatırımını paylaştığımız Thread in Motion kurucularından Kadir Demircioğlu, ilk özel açıklamasını egirişim’e yaptı

Geliştirdiği giyilebilir teknoloji platformuyla otomotiv, perakende, lojistik, e-ticaret gibi sektörlere özel operasyonel verimliliği artıran çözümler sunan Thread in Motion, Sabancı Holding Kurumsal Girişim Sermayesi Fonu (Sabancı Ventures)’tan yatırım aldı. Bu yatırım aynı zamanda Sabancı Ventures’ın ilk yatırımı olma özelliğini taşıyor.

2017 yılında Kadir Demircioğlu ve Rahim Öner tarafından kurulan şirket, geliştirdiği akıllı eldiven ürünü ile endüstriyel ortamlarda ergonomik, hızlı ve izlenebilir bir sistem kurmayı amaçlamış ve kısa sürede hem Türkiye’de hem de dünyada birçok önemli markanın teknoloji tedarikçisi olmayı başarmıştı.

Kadir Demircioğlu, CEO – Kurucu Ortak

Bu yatırım ile birlikte Thread in Motion, giyilebilir teknolojiler konusunda yerel pazardaki varlığını kuvvetlendirip global pazardaki marka bilinirliğini artırmaya ve ivmeli büyümeye önem verecek. Şirketin kurucu ortağı ve CEO’su Kadir Demircioğlu egirişim’e yaptığı özel açıklamada:

“Bu konuda hedef pazarlardaki büyüme stratejilerimizi netleştirdik, özellikle büyüme stratejimiz doğrultusunda globalde yeni çözüm ortaklıkları ve ekip büyümesine önem vereceğiz. Şirketimizin, dünyada endüstriyel nesnelerin interneti (IIOT) denildiğinde ilk akla gelen şirketler arasında olmak için var gücümüzle çalışacağız.” dedi.

Thread in Motion’ın bu başarısının ardında, müşteri ve pazar ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak AR-GE yatırımlarına devam etmesi ve Endüstri 4.0 dönüşümüne liderlik etmesi bulunuyor. Şirketin 2019 yılı sonunda geliştirmiş olduğu ekranlı ve klavyeli yeni akıllı eldiven ürünü ile doğrudan el terminallerine rakip hale gelmiş ve lojistik sektörünü 2020 yılının hedef pazarı olarak belirlemiştir.

Thread in Motion mevcut yatırımcılarından Onur Topaç ve Murat Balcı’nın da hisse oranlarını koruyarak katıldığı bu yeni yatırım turunun tüm hukuki süreçlerini Bora Gemicioğlu ve Gemicioğlu Hukuk Bürosu ekibi yönetti.

Güncel İçerikler