Adrese teslim diyet yemek servisi: 90fit

Sağlıklı ve üretken bir yaşam sürmek için beslenmenin önemini hepimiz biliyoruz. Dünya Sağlık Örgütü tarafından obezitenin dünyanın en büyük sağlık sorunu ilan edildiği günümüz dünyasında modern yaşam koşuşturması sağlıklı besinlere ulaşmamızı daha da zorlaştırmış durumda.

Hal böyle olunca da çoğumuz belirli dönemlerde diyet yapma veya sağlıklı beslenme kürleri ile detoks yapma ihtiyacı duyuyoruz.

Yerli girişimlerimizden 90fit, spora başlayan, kilo kontrolü sağlamak isteyen ya da farklı sebeplerle diyet yapmak isteyen kişilere hem zaman kazandıran, hem de ihtiyacı olan kalori ve besin ögelerini sağlayan ve adrese teslim diyet yemek servisi çözümü sunan bir girişimdir. Girişim her gün ne diyet yemeği yiyeceğim sorularını bir kenara bıraktırıyor ve platformunda bulunan mutfaklar aracılığı ile günlük olarak kapınıza kadar size özel olarak hazırlanmış diyet yemeklerini servis ediyor.

Meditation App‘in de yatırımcısı olan kurucu ortaklardan Tülin Karabük uzun yıllar profesyonel hayatta kendi seçtiği kompozisyonda gıdalara ulaşmanın zorluğunu yaşamış ve her gün kendi hazırladığı ev yemeklerini ofise taşımış, daha sonra bu ihtiyacı bir yatırım fırsatı olarak değerlendirerek 90fit‘i 2018 yılında 10 kişilik bir ekiple Şişhane’de bulunan ofislerinde hayata geçirmiş.

Bu hikaye ile kurulan ve bir iyi yaşam platformu olmayı hedefleyen 90Fit : “İyi bir yaşamın iyi beslenmeyle başladığına inanarak” farklı mutfakların alternatif lezzetlerini farklı ihtiyaç sahibi kullanıcılarla buluşturuyor ve her gün taze olarak adreslere teslim ediyor. Daha evvel Wirecard girişimini hayata geçiren Alper Akcan ve Tuğçe Erül de kurucu ortaklar arasında yer alıyor.

90fit bir platform olduğu için bünyesinde birden fazla mutfak bulunuyor. Damak tadınıza en uygun lezzeti seçmeniz böylece çok daha kolay oluyor. 90fit ile daha geleneksel yemekler hazırlayan mutfaklardan, daha modern yorumlar yapan muftaklara kadar pek çok seçenek sizi bekliyor.

Ayrıca 90fit doktorlar ve diyetisyenler gibi bir çok uzman ile çalışıyor. İhtiyacınıza en uygun olan menü diyetisyenler tarafından belirleniyor ve tecrübeli şefler tarafından özenle hazırlanıyor. Amacınız ister zayıflamak, ister kas kütlenizi arttırmak, isterse özel beslenmek olsun, 90fit bunu kolay bir şekilde kapınıza kadar ulaştırıyor.

Türkiye’deki girişimleri hız kesmeden paylaşmaya devam ediyoruz. Yeni girişimleri tanımak için takipte kalın. 90fit’i ilk kez paylaşmanın yanı sıra, yeni gelişmeler oldukça da bilgilendireceğiz.

Güncel İçerikler