Global kripto para borsası DSX, Türk Lirası üzerinden işlem yapmaya başlıyor

Finans dünyasının tecrübeli isimleri tarafından kullanıcıların ve finans kuruluşlarının kripto paraya erişimini kolaylaştırma hedefiyle kurulan global kripto para borsası DSX (Digital Securities Exchange), Türkiye’de kullanıcıların kripto para teknolojilerine yoğun ilgi gösterdiğini açıkladı ve platformda Türk Lirası üzerinden işlemlerin başladığını duyurdu. Aralık ayı içinde Türkçe dil desteği verecek olan DSX, 2019 yılı başında ise akıllı telefon uygulamasıyla mobil platformlarda yerini alacak.

Türkiye pazarına girdiği günden bu yana kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştığını ifade eden DSX CEO’su Mike Rymanov, Türkiye’nin gerek kullanıcılar gerekse finans kuruluşları ölçeğinde global FinTech devrimine öncülük ettiğini vurguladı ve ekledi: “Türkiye’nin genç ve inovasyona açık nüfusu, yeni ve heyecan verici finansal fırsatları keşfetmeyi seviyor.

Mike Rymanov, CEO, DSX

Yasal mevzuata uyumlu kripto para platformu

DSX’i diğer kripto para borsalarından ayıran en önemli özelliklerin başında, sadece son kullanıcılara değil, kripto teknolojileri keşfetmek isteyen finans kuruluşlarına da yasal uygunluğu bulunan hizmetler sunması geliyor. Finans kurumlarının bağlı bulunduğu tüm protokollere ve yönetmeliklere uygun olarak çalışan DSX, kara para aklamayla mücadele politikalarından, işlem takibi ve finansal esneklik gibi pek çok konuda mevzuatlar çerçevesinde işliyor.

Kripto para borsası: DSX

İngiltere merkezli kripto para borsası DSX (Digital Securities Exchange), profesyonel finans servisleri alanında uzun yıllar görev yapmış bir ekip tarafından, piyasaya güvenilir, profesyonel ve estetik tasarımlı bir platform sunma hedefiyle 2014 yılında kuruldu. Son kullanıcılar için kripto para alım satımını daha kolay hale getiren DSX, ayrıca yasal mevzuatlara tabi finansal organizasyonlara özel entegre çözümler geliştirerek, kripto para ekonomisini keşfetmek isteyen finans kuruluşlarına güvenli bir geçiş hizmeti sağlıyor.

Güncel İçerikler