İsrail merkezli startup AllCloud, Figur8’i satın aldı

İsrail merkezli startup AllCloud, CRM yazılımın geliştiren lider kurumsal bulut bilişim şirketi Salesforce kullanıcılarının yanında, AWS ve Google Cloud uygulamalarını yönetmek için yardıma ihtiyaç duyan işletmeler için profesyonel bir hizmet sağlayıcısıdır. Şirket dün Salesforce danışmanlığı, uygulamaları ve geliştirme hizmetlerine odaklanan kuruluş Figur8’i satın aldığını açıkladı.

İki şirket de gerçekleşen satın alım ile ilgili açıklama yapmaktan kaçındı. Anlaşma AllCloud’un var olan ve listeye yeni eklenen yatırımcıları Discount Capital ve Hallett Capital tarafından yönetilen 7 milyon dolarlık yatırım turu ile mümkün oldu. Buna ek olarak AllCloud toplam 15 milyon dolar kazandı.

Ve şirketin yönetiminde de büyük değişiklikler yaşandı. AllCloud, yeni CEO’sunun Eran Gil olduğunu duyurdu. Şirketin mevcut CEO’su Ronit Rubin ise şirkette varlığını başka bir pozisyonda sürdürmeye devam edecek.

Eran Gil ‘Figur8’in satın alınması, müşterilerimizin dijital dönüşüm çabalarını küresel ölçekte daha iyi destekleyebilmemizi sağlıyor’ diyor ve ekliyor; ‘Yeni sermaye bize organik olarak büyümek için esneklik sağlıyor ve bununla beraber AllCloud artık müşterilerine istedikleri zaman ihtiyaç duydukları sorun konusunda hizmet vermek için çok güçlü bir konumda.’

Anlaşmanın şirkete kazandırdığı önemli özelliklerden biri ise, bu kazanımın San Francisco, New York, Toronto ve Vancouver’daki Figur8 ofisleri sayesinde, AllCloud’a Kuzey Amerika’da bir dayanak noktası sağlaması.

Güncel İçerikler