Yerli bulut mutfak ağı Paket Mutfak, 2.7 milyon dolar yatırım aldı

Paket servise özel geliştirdiği menülerle doyurucu ve lezzetli yemekleri hızlı bir şekilde müşterilerine sunan yerli bulut mutfak ağı Paket Mutfak, halihazırda 15 aktif şubesi ve 10 yemek markasıyla İstanbul’un farklı bölgelerinde hizmet veriyor ve ayda 130,000’in üzerinde yemek teslimatı gerçekleştiriyor.

Girişimin 2.7 milyon dolarlık yeni tamamladığı yatırım turuna; Fırat İşbecer, Nokta Yatırım Holding, Ünlü & Co GSYF, Ersan Öztürk ve İbrahim Romano gibi mevcut hissedarlar yeniden katılırken; Eren Bahadır, İzzet Nommaz ve Ömer Üstünel gibi yeni melek yatırımcılar da dahil oldu.

Paket Mutfak Kurucu Ortağı ve CEO’su Tali Şalhon yeni yatırım hakkında verdiği demeçte;

“Paket servis senelerdir hayatımızda, ancak verimli veya gelişmiş durumda değil. Biz ölçekte iyi kalitede yemek sunarak bunu değiştiriyoruz. Bu yatırım, büyümemizi hızlandırmamız ve hedeflerimize emin adımlarla yürümemiz için önemli bir kilometre taşı. Önümüzdeki seneler için çok heyecanlıyız.” dedi.

Paket Mutfak Kurucu Ortağı ve CPO’su Eytan Nahmiyas ise gelecek hedefleriyle ilgili demecinde;

“Önümüzdeki 3 sene içerisinde şube sayısını 100’e çıkarmayı, marka sayımızı artırmayı ve ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefliyoruz. Bu yatırımla, tüm süreçlerimizi uzaktan yönetmemizi sağlayan sistemlerimizi geliştirmeye ve büyümeye devam edeceğiz.” dedi.

Paket Mutfak, Türkiye’nin en büyük bulut mutfak ağını kurma hedefiyle ilerliyor. Aldığı son yatırımla 100 şubeye ulaşma yolunda önemli bir adım atan girişim, bu kaynağı hem şube ağını genişletmek hem de teknolojik altyapısını güçlendirerek müşteri deneyimini iyileştirmek için kullanacak. Şirket, öte yandan, ürün yelpazesini genişletip yeni gelir kaynaklarına odaklanarak büyümesini sürdürmeyi planlıyor.

Girişim, önümüzdeki dönemde kapsamını daha da genişleterek bulut mutfak sektöründeki dönüşüme liderlik edecek yenilikçi adımlar atmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler