Garanti BBVA’nın e-para kuruluşu Tami ile Portuma, gençlere yönelik iş birliğini duyurdu

Garanti BBVA’nın yeni kurulan ödeme ve elektronik para kuruluşu Tami, kullanıcılarına dijital cüzdan hizmeti ve ödeme çözümleri sunuyor.

Garanti BBVA’nın yeni kurulan ödeme ve elektronik para kuruluşu Tami‘nin ön ödemeli kart ürünü “Tami Kart” oyun içi reklamcılıkta dünyanın önde gelen girişimlerinden Portuma ile iş birliğini duyurdu. Bu işbirliği ile genç kitleye yönelik bir dizi yenilikçi kampanya ve ödüllü yarışmalar ile desteklenerek, Tami Kart’ın geniş kitlelere ulaşmasını hedeflenecek.

Resmi adı Garanti Ödeme ve Elektronik Para Hizmetleri A.Ş olan Tami, kullanıcılarına gelişmiş ve güvenilir altyapılar sunarak, ödeme işlemlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirme imkanı sağlayan bir teknoloji şirketidir. Cüzdan, para transferleri, ebeveyn kontrolü ve nakit iade kampanyaları gibi özellikleri içerisinde barındıran Tami, aynı zamanda POS ürünleriyle de işletmelere çeşitli kolaylıklar ve ayrıcalıklar sunuyor.

Portuma ile Tami, oyun dünyasında Gamer’ları hedefliyor

Portuma ile yapılan bu iş birliği, Tami’nin oyun oynayan genç kesimi hedeflemesi için büyük bir adım niteliği taşıyor. 1 milyar indirmeye sahip oyunlara entegre edilen ve 177 ülkede reklamları gösterilen Portuma, bu anlaşma ile Tami’yi Burger King, Tıklagelsin, OKX, Milka, Saat&Saat gibi global markalar arasına katmış oldu.

Bu iş birliği kapsamında, 1 Ay sürecek olan kampanya boyunca Portuma oyunlarına entegre edilen reklamlar aracılığıyla Tami’nin avantajları tanıtılacak. Ayrıca, Portuma ve Tami’nin birlikte düzenleyeceği ödüllü yarışma ile en çok reklam gören oyuncular ödüllendirilecek. Bu yarışma, Tami’nin gençler arasında wdaha fazla tanınmasını ve kullanılmasını sağlamayı amaçlıyor. Ayrıca Portuma’nın dünyada bir ilk olan Audio reklam modelini de kullanacak olan Tami, sesli reklamlarıyla da oyun içinde yer alacak.

Portuma, Tami ile gerçekleştirdiği bu işbirliği sayesinde gençlerin dijital dünyada ihtiyaç duyduğu finansal çözümleri oyun deneyimi ile birleştirerek sunmayı hedefliyor.

Güncel İçerikler