Çalışan odaklı yeni nesil yan haklar platformu Luvu, Erhas’tan 500 bin dolar yatırım aldı

Çalışan odaklı yeni nesil yan haklar platformu Luvu, Türkiye’nin çalışan ve müşteri sadakat programlarındaki güçlü firması Erhas‘tan yatırım aldı. Bu stratejik ortaklık, Luvu’nun çözümlerini geniş kitlelere ulaştırma vizyonunun önemli bir parçasını oluşturuyor.

Toplam değeri 500 bin dolarlık yatırımın yanı sıra bir çok global firmanın , çalışan ve müşteri sadakat programlarının da Türkiye servis ortağı olan Erhas’ın 20 yılı aşkın sektör deneyimi ve geniş ürün yelpazesi, Luvu’nun dinamik ve esnek platformu ile kullanıcıların ihtiyaçlarına daha etkin bir çözüm sunacak.

Luvu Kurucu Ortağı Serkan Kocaman yatırımla ilgili verdiği demeçte;

“Erhas ile gerçekleştirdiğimiz bu yatırım ve ortaklık, çalışan bağlılığını ve memnuniyetini artırma misyonumuzu güçlendiriyor. Bu işbirliğiyle, Luvu’nun esnek çözümleri ve Erhas’ın tecrübesi , çalışan deneyimi alanında yeni bir standart belirleyecek.”

Erhas Yönetici Ortağı Hülya Ermeç Hasbıyık ise demecinde;

“Luvu ile işbirliği yapmaktan ve onların çalışan deneyimini zenginleştiren çözümlerini desteklemekten dolayı heyecanlıyız. Bu ortaklık, çalışan sadakatini arttırmak isteyen her boyuttaki şirkete basit ve zahmetsiz esnek yan haklar programı uygulama fırsatı sağlayacak”şeklinde konuştu.

Yakın zamanda Kapalı Beta aşamasını başarıyla tamamlayan yan haklar platformu Luvu, Erhas ile iş birliğinin müşterilere ve kullanıcılara sağlayacağı faydaları paylaşmak üzere, Ekim ayı içerisinde bir dizi etkinlik düzenlemeyi planlıyor.

Güncel İçerikler