İK ve yönetim yazılımına odaklanan yerli girişim F4e, 1 milyon dolar yatırım aldı

İK ve yönetim yazılım girişimi F4e, performans yazılım platformu ile şirketleri mükemmele ulaştırmak üzere Arya GSYF, Maxis Ventures ve Boğaziçi Ventures’ın katıldığı turda 1 milyon dolar yatırım aldı.

Çalışan performansını artırma alanında yepyeni bir formül sunan İK ve Yönetim yazılım girişimi F4e, tohum aşamasında ilk yatırım turunda 1 milyon dolar yatırım aldı. Adını “Feedback for Excellence”: “Mükemmellik için Geri Bildirim” kavramından alan girişim, her endüstri ve ölçekteki kurumun gelişimini hızlandırıyor.

Yeni yatırım, yapay zeka tabanlı yetenek ve performans yönetim platformu F4e’nin Türkiye’den global pazara genişlemesi için kullanılacak. Yazılım çözümünü destekleyen danışmanlık hizmetleriyle rakiplerinden ayrışan F4e, şirket yöneticilerine çalışan performansını artırma alanında uçtan uca hizmet sunuyor.

Çalışan sayısı 1000’e kadar olan şirketlerin sermayedarları ve üst yönetim kadrolarıyla doğrudan çalışan firma, 1000’in üzerinde çalışanı olan şirketlerde yönetim ekiplerine ek olarak İK kadrolarıyla da tam koordine şekilde çalışıyor. 13 ülkede 12 dilde hizmet veren F4e’nin farklı sektörlerdeki 100’ü aşkın müşterisi arasında Getir, Hepsiburada, Insider, Kibar Holding, Kastamonu Entegre, Flo, Karaca, İyzico, Protel gibi alanında lider, vizyoner kurumlar bulunuyor.

Yatırım turuna Türkiye’nin ilk ve tek kadın odağında girişim sermayesi yatırım fonu Arya GSYF’nin liderlik ettiği F4e’nin diğer kurumsal yatırımcıları arasında Maxis Ventures ve Boğaziçi Ventures yer alırken; melek yatırımcıları arasında ise Ölçeklenme Odaklı Seri Teknoloji Girişimcisi ve Yatırımcısı Nurettin Şendoğan, ve SAP gibi büyük ölçekli kurumsal teknolojilerin implementasyonunda 20 yılı aşkın tecrübeye sahip uzman isimler Mehmet Aksu ve Fatih Canca da bulunuyor.

Kendine öncelikle Türkiye, ardından AB, Orta Doğu ve ABD olarak bir genişleme rotası çizen F4e girişiminin Kurucu Ortağı ve CEO’su İrem Yelkenci verdiği demeçte;

“Misyonumuz, herhangi seviyedeki bir şirket yöneticisinin, ekip arkadaşlarını mükemmele odaklayabilmesini sağlamak. Bu işin belli başlı kodları var; kimileri öğrenilebilir bireysel beceriler kimileri ise prim sistemlerine uzanan süreçler. Biz bu öğrenimlerimizi önce bir yazılım platformuna aktardık, sonra da kolay uygulanmasına odaklanarak, kullanıcı dostu tasarımlar ve yapay zeka desteği ile çalışan etkileşimini çok daha yüksek seviyelere çıkartmayı başardık.” diyor ve ekliyor: “Bugün, performans yönetiminde OKR ya da KPI yöntemi uygulayan, sektör bağımsız her şirkete uygun çözümü kurgulayabiliyor ve platformumuzu yalnızca 3 saat içinde tüm organizasyona entegre edebiliyoruz.”

F4e’nin Kurucu Ortağı ve CTO’su Özgür Alkaner ise demecinde;

“Biz İK alanındaki global yenilikleri yakından takip eden, global pazar için çözümler üreten bir ekibiz. Öte yandan bir şirket için doğru olanın, diğerine uymayabileceğinin her zaman farkındayız. Hem esnek hem de inovatif olan platformumuzu güçlü kılan da sektörümüzdeki en yenilikçi teknolojileri her bir şirketin özel koşullarına yüksek hız ve efektiflik ile uyarlayabilmesi. Yakında Yapay Zeka ile desteklenmiş çok daha fazla yenilik göreceksiniz. Bizi takip edin.”

Güncel İçerikler