Sanal restoran markaları geliştiren Mizanplus Kitchens, 1 milyon dolar tohum yatırım aldı

Çok markalı bulut mutfak konseptlerinden Mizanplus Kitchens, tohum turda 1 milyon dolar yatırım aldı. Amaçları pazar verilerini, teknolojiyi ve özenle hazırlanmış reçeteleri kullanarak müşterilerimize kaliteli ve hızlı hizmeti sunmak.

Gıda perakendesi çözümleri sunan ve paket servis odaklı sanal restoran markaları geliştiren Mizanplus Kitchens, büyüme ve globalleşme hedeflerine ulaşmak için 1 milyon dolarlıık yeni bir tohum yatırım turunu başarıyla tamamladı.

Yeni yatırım turuna; Ersin Nazalı, Inveo Ventures, Sharks and Partners, Utku Öz ve Aura B4YO 1. GSYF katıldı. Ayrıca, mevcut yatırımcılardan Inveo Ventures, Aura B4YO 1. GSYF ve çeşitli melek yatırımcılar da devam yatırımı gerçekleştirdi.

Bu yatırım Mizanplus Kitchens neden önemli?

Mizanplus CEO’su Harun Özdemir, yeni yatırımın şirketin teknolojik altyapısını güçlendirmek ve yeni pazarlara açılmak için kullanılacağını belirtti. Mizanplus Kitchens, İstanbul ve çevre illerde 30’dan fazla lokasyonda faaliyet gösteriyor ve işletmelerin dijital dönüşümlerine destek sağlıyor. Şirket, yakın zamanda bütün işletmelere sunduğu Paketmaster.com ile restoran yönetimini dijitalleştirerek kolaylaştırıyor ve bu alandaki yatırımlarına devam edecek. Son bir yıl içinde 10 kat büyüyen Mizanplus Kitchens, her gün binlerce insanın sağlıklı ve güvenilir yemeğe ulaşmasını sağlıyor.

Gıda perakendesi sektöründe değişim: Dijital Dönüşüm

Mizanplus Kitchens, geçen yıl lansmanını yaptığı “Dükkan Dükkan İçinde” konsepti ile atıl kapasitesi olan işletmelere ve bulut mutfaklara satışa hazır paket servis markaları sunarak, bu markaların marka, tedarik zinciri ve yönetim operasyonlarını kolayca yönetmelerini sağladı. Şirket, gıda sektörüne yeni girecek yatırımcılara düşük maliyetlerle hızlı ve karlı bir başlangıç yapma imkanı sunuyor. Marka oluşturma, restoran yönetimi ve tedarikçi yönetimi gibi alanlarda gelişmiş teknolojiler ve uzman ekibiyle dünya standartlarında çözümler sunuyor.

Mizanplus Kitchens’ın gelecek planlarında neler var?

Mizanplus, aldığı yeni yatırımla birlikte bulut mutfak bayiliği alanındaki Türkiye’deki lider konumunu sürdürecek ve gıda perakende teknolojileri alanında da Türkiye çapında bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Şirketin gelecek planları arasında yeni sanal restoran markaları oluşturmak, mevcut markaların menülerini genişletmek ve daha fazla müşteriye ulaşmak yer alıyor.

Teknolojik yatırımların yanı sıra pazarlama ve insan kaynağı alanlarında da büyümeyi öngören Mizanplus, global bir marka olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Güncel İçerikler