Yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezi fonprime’ın ilk lokasyonu Ankara’da açılıyor

fonbulucu ve Kolektif House ortaklığıyla Mart 2023’te kurulan fonprime Girişimcilik ve Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi’nin hayata geçirdiği fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilk adımı Ankara Next Level Loft’ta atılıyor.

Türkiye’nin önde gelen kitle fonlama platformlarından fonbulucu ve ülkemizin co-working alanının önde gelen merkezlerinden Kolektif House iş birliğiyle hayata geçirilen fonprime yeni nesil girişimcilik ve yatırım merkezlerinin ilki Ankara’da açılıyor.

Toplamda 19 şehirde açılması planlanan fonprime merkezleri, modern ofis alanları ile girişim şirketlerinin ihtiyaç duydukları nitelikli hizmetlere tek bir noktadan kolayca ulaşabilmelerini sağlayacak.

fonbulucu Kurucusu ve CEO’su Hakan Yıldız, Kolektif House CEO’su Ahmet Onur, fonprime CEO’su Emre Akgümüş’ün konuşmalarını yapacağı açılış, 27 Haziran Perşembe günü saat 16.30 da Ankara Next Level Loft’ta gerçekleşecek.

fonprime girişimcilik ve yatırımcılık merkezleri, geleneksel co-working prensiplerinden farklı bir işleve sahip olacak. Paylaşım ekonomisinin ön plana çıktığı bu günlerde fonprime ile girişimcilerin ihtiyaç duyduğu tüm hizmetler çok daha uygun maliyetle tek bir merkezden verilirken, kurum ve kuruşlar da kiralama yapabilecek. Tüm fonprime merkezlerinin finansmanı fonprime Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından yapılacak. fonprime GSYF’ye yatırım yapan yatırımcılar, bir yandan girişimcilik ekosistemine destek verirken diğer yandan da kiralama geliri elde edebilecek.

2 milyon dolara yakın bir yatırım tutarıyla hayata geçirilen merkez, Ankara’nın en kolay ulaşılabilir noktasında bulunuyor.

Toplam 2 bin 730 metrekare alana sahip olan ve yüksek tavanlı etkinlik alanıyla dikkat çeken Kolektif House Next Level lokasyonunun yeni cazibe merkezi olması bekleniyor. Henüz açılışı dahi yapılmadan kapasitesinin üzerinde talep gören lokasyonda hazır ofis, ortak çalışma alanı kullanımı sağlayan gezgin üyeliği, sanal ofis gibi her ihtiyaca uygun çalışma alanı çözümleri sunuluyor. Kolektif House Next Level’da şirketlerin ihtiyaçlarına terzi usulü yaklaşımla enterprise – özel tasarım ve suit ofis çözümlerinin de verileceğini de eklemek gerekiyor.

Güncel İçerikler